| musfash a întrebat:

Nu pot sa cred ca luni incepe scoala! cum e cel mai potrivit sa ma imbrac la festivitate... m-as imbraca mai formal ...cu pantofi cu toc. voi?

Răspuns Câştigător
| Xeniaa a răspuns:

Da.groaznic`!
Eu zic sa te imbraci mai lejer. asta nu inseamna sa-ti iei neaparat adidasi`poti sa iti iei cizme cu putin toculet de toamna cu o pereche de blugi si un sacou cum se poarta acum sau poti sa-ti iei daca nu o gecuta f.subtire.Eu asa am sa ma imbrac.pup si nu uita tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine in hainele pe care le porti. fundita?:*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O tinuta mai moderna cu blugi si niste pantofi cu toc + o camasa mai faina si geaca (daca e frig).

| Acadeeeaa a răspuns:

Eu am uniformabig grin.

| little4angel a răspuns:

Eu am uniforma happy. Poti sa iti pui niste blugi prespalati si un tricou colorat, niste tenesi sau platforme

| TheQuestioner a răspuns:

Eu o sa ma imbrac intr-o rochita care vine pana la genunchi cu niste dalmatieni la baza si nu pete, ma rog si cu manecute de lana si e mai calduroasa asa ca o sa fie frig la noi aici si niste strampi cred ca o sa imi pun negri sau culoarea pielii si in picioare neaparat niste pantofi cu toc cam de 3-4 cm sau sandalute cu toc de aceeasi marime.

| MiowsEve a răspuns:

Camasa alba, sacou cravata(uniforma)...nist blugi negri si o pereche de balerinihappy

| scorpion12 a răspuns:

Parerea mea ca la festivitatea de incepere a scoli trebuie sa te imbraci in uniforma poate te pui bine cu profi succes si note bune