anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa iau pastile acum ca sunt racita trebuie sa le pisez cu lingura pur si simplu ultima data cand am incercat sa inghit una am vomitat... Ce pot sa fac?

4 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Inghite-le.

| marrr a răspuns:

Eu am luat pastile cand am avut sinuzita si era o groaza! Nu aveam voie sa le pisez, ca nu-si mai faceau efectul.Asa ca am faramitat pastila aia in muuuulte bucati mai mici si le-am luat rand pe randlaughing Imi lua cam o ora pentru a le inghiti pe toate. De cand eram mica nu suportam sa iau pastile, ma bucuram cand reuseam sa inghit una foarte micastraight face Aceeasi problema o are si mama mea, se mai intamplatongue.
Daca le poti pisa, piseaza-le sau fa-o pe una in mai multe mici si ia-le pe rand; alea mici sunt usor de inghitit daca le ei cu multa apa

| Ana a răspuns:

Si eu sunt la fel, stau sa iau o pastila jumatate de ora, si eu inainte mai pisam pastilele sau le taiam in jumatate.

| dya a răspuns:

Nu iti fa griji este mai bine sa le iei asa...deoarece isi fac mai repede efectul.ca daca le inghiti stomacul trebuie sa faca mii de eforturi ca sa o poata dizolva si nu numai stomacul ci tot tubul digestiv. Eu de obicei le cratan in gura pana si apoi beau multa apa.