| betty17 a întrebat:

Nu pot sa imi schimb poza de la profilul de pe contul TPU.de ce? vreau neaparat sa o schimb pentru a pune un avatar. dau acolo salvare, apare profil salvat dar e aceiasi poza.stiti de ce? help trebuie neaparat sa o schimb

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

S-ar putea ca poza sa nu aiba dimensiunile potrivite. Incearca sa o micsorezi, sub 100x100 happy
Numai bine, Shin tongue

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil e un bug al siteului. Din rubrica aflata in dreapta sus (contact), scrie-i Ralucai un mesaj. Sigur te va ajuta si destul de repede (in maxim 10 zile vei primi un raspuns).

| Antrax a răspuns:

Si mie mi se intampla micsoreaza un pic poza si o sa mearga sigur.

| mastersinky a răspuns:

Sall... vazi ca undeva in stanga sub "vizualizare profil " scrie "editare profil" dai clik pe el si asteapta pana il deschide... dupa aceea du-te jos si vezi ca scrie, parca"editeaza poza vizualizare profil"sau ceva de genul asta si dai clik pe "browse"... dupa aceea alegeti poza... si dai open... daca nu merge inseamna ca nu accepta poza,,,,, ori este prea mare ori nu accepta cerintele sau este o mica problema cu site-ul... daca nu merge incearca mai des pana iti reuseste... ca si mie mi se mai intampla sa nu ma lase sa imi schimb ppoza... BAFTA!