Buna. Toti ne intrebam asta. Lucrurile astea se intampla pentru ca suntem imaturi. Prea usor renuntam la ce avem. Nu conteaza certurile, ca sa te desparti, ciconteaza momentele frumoase, ca sa apreciezi persoana de langa tine. Ne credem asa de vesnici. Suntem efemeri. Si mai suntem si prosti. Nu acceptam diferentele, nu acceptam greselile, nu intelegem, nu iertam, nu facem compromisuri, nu plecam capul. Fara sa realizam, asteptam ca celalalt sa faca totk pasii spre noi, celalalt se asteapta la asta de la noi si, in final, toti stam si asteptam nimic, in loc sa ne petrecem viata iubind si oferind fericire...
Nu stiu cum sa iti raspund la intrebare, cred ca sinfurele zaruri ale lui Dumnezeu suntem noi si, in ultima vreme se joaca si la robinete ca pllua de rupe. Doar incearca sa faci cate compromisuri poti, fara a te vinde sau a-ti distruge fericire, totusi. Cauta sa oferi caldura tuturor celor din jur. Chiar daca va veni arunci cand nu te astepti, aceasta caldura va ajunge si la tine.
Pentru mai multe, intra aici.http://pandascriitori.blogspot.ro/. Te asteapta lucruri frumoase. :)
Mult noroc in gasirea linistii, pacii, iubiriinsi credintei ( si poate niste zaruri d-alea dragute de agatat de oglinda de la masina, ar fi dragut.)
Nimic in viata asta nu este intamplator si fiecare palma data va fi primita inapoi inzecit, am trait asta pe propria piele!
Viata e asa cum ne-o facem. Ceea ce zici e acelasi lucru privit din albele parti.
Dumnezeu nu are nici o treaba, nu el controleaza actiunea cuiva ci persoana in sine face ceea ce face fara sa se gandeasca sau o face din proprie initiativa.Numai dati vina pe cineva ceresc ca si cum am fi controlati ca niste papusi cu suflet.
Cynthia20 întreabă: