| Diana7383 a întrebat:

Nu pot sa ma decid straight face
am inceput sa fac canto pentru a da la liceul de arte dar simt ca nu sunt multumita de mine nu stiu parca numai am vocea pe care o aveam odata. vreau sa ma las de canto si sa incep altceva ori actorie ori dansuri dar chiar nu stiu oricum mie imi place foarte mult sa cant dar nu am vocea necesara.
imi vine sa plang crying miar place sa am vocea pe acre o au altii dar nu stiu de ce no am crying(((

4 răspunsuri:
| claudia_5508 a răspuns:

Cred ca daca nu ai avea vocea frumoasa nu te-ai afla la canto. Oricum daca tu nu esti multumita nu e in regula.Si eu am fost la liceul de arta, si stiu ca e nevoie de multa munca ca sa ajungi acolo unde iti doresti. E vorba de 90 % munca si doar 10 % talent.Actoria e o varianta buna, acolo poti si canta.multa bafta!

| sasha a răspuns:

nu ai voce, asta nu e o problema in romania daca nu sti engleza e si mai bine ...scuze glumeam, nu fi trista ca trebuie sa fi buna la ceva si sa iti si placa. stai linistitawinking bafta happy

| Veve :X a răspuns:

Sunt de acord cu @claudiabatting eyelashes daca nu ai canta bine nu ai mai fi la canto tongue
apropo, ti-a zis cumva cine`va ca nu ai voce? profesorul sau parintii sau prietenii? daca da, atunci nu ai voce, daca nu asta e nesiguranta pe sine. nu ai destula incredere in tine.
iti propun ceva : du-te intr-un parc sau la un restaurant cu ceva prieteni (nu de alta dar sa nu`ti fie rusine) si roga`ti un prieten sa mearga la un necunoscut sa il roge sa te asculte 1 min cum canti happy iar apoi tu incepi si canti happy un necunoscut nu are de ce sa minta, deci el iti va da un raspuns ``definitiv``, daca ai sau nu vocehappy

Bafta :* si fii mai increzatoare in tine happy

| victorr_3274 a răspuns:

Pai evident ca vocea se schimba o data cu varsta, ai trecut de pubertate... s-a schimbat. dar sa stii ca vocea se si lucreaza