| loredana_4626 a întrebat:

Nu pot sa vorbesc cu el sa-i spun k inca il mai iubesc dupa tot ce mai facut nu k mi-e rusine de ceea ce simt dar mie teama de raspunsul lui.sadsadsadmie foarte greu sa ma impac cu gandul k nu mai sunt cu el a fost primul baiat din viata mea cryingcryingcrying

10 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Da ce i-ai facut asa grav?

| buburuzAndreea a răspuns:

E greu sa renunti la prima dragoste, pentru ca stii ca nu vei mai iubi niciodata pe cineva cu aceeasi intensitate. Dar daca relatia iti face rau, daca simti ca te trage in jos, atunci nu merita sa te chinui.

Trebuie sa te gandesti foarte bine, sa pui totul in balanta si sa vezi daca iti doresti sa mai fi in relatia aia sau nu. Nu am inteles daca el era vinovat sau tu. Ca daca iti vei cere iertare tu, chiar daca el e cel care a gresit, atunci o va lua de buna si asa va fi mereu. E greu sa faci fata la o viata de umilinta, dar stiu si eu ca atunci cand iubesti pana nu mai poti, alegi uneori sa te lasi pe tine pe locul doi doar pentru a nu-l pierde.

Tu stii care e decizia corecta, nu trebuie sa-ti spun eu. Doar ca ti-e greu sa o iei, pentru ca il iubesti. Daca crezi ca iti vei reveni si vei putea sa treci peste o eventuala despartire, daca te consideri destul de puternica sa faci asta, atunci nu ceda. Dar daca te simti groaznic si nu poti face fata, poate ca ar trebui sa te intorci la el. Daca dragostea voastra e destul de puternica, poate veti putea sa treceti peste probleme si sa va transformati relata intr-una si mai puternica.

Orice decizie vei lua, daca in final se va dovedi a fi cea gresita, nu-i capat de lume. Din greseli invatam. Tu asculta-ti inima, asa nu vei avea regrete mai tarziu.

| diavolitza a răspuns:

Oooo crying. stiu ca e greu sa trec peste prima despartire. dar cu timpul vei afla ca sunt si alte persoane care iti merita atentia. cred ca te referi la faza cu prietena. lasa ca trece happy rana se vinddeca si te vei simti mai bine. cel mai bine e (zic eu) sa nu te mai impaci cu el, pentru ca mereu va exista mereuprietena. dar eu nu am de unde stii cat de grava e stuatia intre voi, poate exista o sansa de impacare happy succes

| loredana_4626 explică:

Nu am facut eu nimic grav ci el spune ca tine la prietena mea... dar uneori ma suna il sun si vb cu mine ca si cum am fi impreuna...adica cum vorbea inainte asa vorbeate si acum.si mi-e greu sa-i spun sa ne impacam k mie teama de raspunsul lui si ca o sa ma chinui din nou cu acceasi problemacryingcrying

| mihaela_5174 a răspuns:

Buna loredana! am sa incep prin a-ti spune ca imi pare tare rau pentru tine...asa ceva iti ramane in suflet toata viata. Dar trebuie sa stii ca atunci cand iubirea e mare...nu ai ce face.in loc sa uiti iti amintesti, in loc sa spui nu... spui da, in loc sa intorci spatele. te intorci.si asta e valabilo pentru ambele sexe... ce incerc sa iti spun este k daca te iubeste...va veni singur singurel la tine... fara ca macar sa ii bati un apropo sau sa il chemi. Ce e mai greu e in cazul tau...ca nu te poti obisnui cu ideea ca el nu mai este al tau si ca il iubesti in continuare... dar unele lucruri pe care le vezi...si nu iti plac te fac sa pierzi incet incet iubirea asta.
Cam asa mi s-a intamplat mie...atunci cand credeam k nu mai e nici o sansa...cand lucrurile pe care le faceau ma suparau si ma indeparta de el...atunci am zis gata! din mom asta noi nu mai suntem impreuna si punct...au trecut luni grele...nopti albe si zile negre...nu mancam nu dormeam... ajunsesem stafie.Atunci cand mi-a mai trecut dorul de el.am incercat sa am o alta relatie...care insa nu a mers deloc. Iar de craciun...anul trecut, ne-am intalnit... avand prieteni comuni si nestiind ca el va fi aolo m-am dus la mica petrecere.Atunci si-a aratat adevarata fata...atunci cand eram indiferenta cu el...lupta sa ma aiba.Asa a luptat sa ma aiba vreo 2 luni... timp in care ma suna...se ruga de mine sa ne vedem si tot asa...lucruri pe care in trecut eu le faceam si nu el.Si acum iata k.suntem impreuna si ne intelegem bine. El a inteles ca fara putina lupta nu ma are si k indiferenta pe care mi-o oferea nu era cu nimic de ajutor... iar eu am inteles ca...cateodata si suferinta e bune la ceva.ambitia...
Ti-am dat exemplu cazul meu...ca sa iti dai seama k... daca te iubeste vine la tine. iar daca te vede indiferenta.il doare.
Iti doresc numai bine iar daca vrei sa mai vb poti sa imi lasi mesaj in privat...ai grija de tine!

| speranza24 a răspuns:

Draga Loredana, viata e atat de frumoasa, incat nu trebuie sa-ti fie teama sa spui ce gandesti, ce simti, ce visezi, iar daca acea persoana numai este in viata ta, asta nu inseamna ca tu trebuie sa retraiesti in trecut.Stiu ca este greu, dar tine minte:fiecare persoana pe care o intalnim pe parcursul vieti, ea ceva din noi, si noi luam ceva dela ei, fiecare esperienta, fie buna sau mai putin placuta, ne face sa vedem viata cu alti occhi si sa ne dam seama, ca tot ce conteaza e sa traiesti prezentul si sa te bucuri de ceea ce ai.

| bybmada a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator.Am 15 ani am avut un prieten pe care l-am iubit foarte mult. da din pacate el na mai vrut sa fie cu mine sa impacat cu fosta am suferit si eu foarte mult timp de 4 luni nu am mai putut sa fiu cu nimeni. Dar mam rugat la dumnezeu sa ma ajute sa-l uit pentru ca suferisem prea mult... si intr-un final mam inpacat cu unul din fosti pr care ma iubea cu adevarat si l-am uitat pe respectivu te sfatuiesc sa incerci sa-l uiti cu putina vointa si cu cineva care sa te sprijine vei reusi.In caz de iti faci un alt iubit si inca mai ti la fostul spune-i ca sa te ajute sa-l uiti sa nu te sufoce prea mult si totul va fi ok. Ai grija de tine si de ce decizie vei lua eu iti urez succes in continuare :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te merita, du-te si impacate q elwinking

| raluczuk a răspuns:

E prima dragoste e o amintire frumoasa dar treci pestewinking

| corinaaa a răspuns:

Loredana eu zic sa iti asculti inima cel mai bun lucru
mihaela acelasi lucru mi se intampla si mie acum sad