| wolder a întrebat:

Nu pot suporta persoanele care iti raspund la intrebare cu cateva cuvinte care oricum nu iti sunt de ajutor si pun la final: `funda?` [de parca ii dau funda daca scrie o fata zambitoare ]

Fiecare are dreptul sa aleaga cel mai potrivit/bun/folositor raspuns ca sa-i dea funda.

Eu fac contra daca a cersit funda nici macar nu o primeste chiar daca raspunsul e bun gasesc eu alt raspuns care n-a cerut funda doar ca sa nu-i dau lui.

NU mai incurajati cersitul pe TPU!

Daca cere funda inseamna ca raspunde doar pentru funda, nu pentru a ajuta, ce face cu ele nu stiu Eu nici nu cer, dar nici nu le dau celor ce cer. Le multumesc pentru raspuns si le explic frumos ca no vor primii.

Voi cum faceti?
big grin

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate.Nici eu nu-i suport si de cele mai multe ori le dau eronat cand vad raspunsuri de genul.
Ma enerveaza astfel de persoane.Nici nu mai stau pe ganduri cand le votez raspunsurile.
Pe langa ei ma mai enerveaza si cei care raspund fara ca raspunsurile sa fie utile, ci doar asa, ca sa se afle in treaba.

| Unbelievable a răspuns:

Bună. Nici mie nu îmi plac astfel de persoane, sunt demne de dispreț, însă nu mi se pare corect să le renegi funda dacă într-adevăr o merită. Mă refer la cei care chiar dau un răspuns bun, dar fac greșeala de a cerși recompensa. Chiar nu pricep de ce unii sunt atât de obsedați de like-uri (pe facebook) și fundă (pe TPU). Și eu evit să ofer funde celor care cer, dar dacă răspunsul lor este corect, din punctul meu de vedere, mi se pare egoist să le-o refuz. Nu te supăra, e doar o părere happy.