Nu trebuie neaparat sa fie major un "sportiv" ca nu poti numii sportiv un tip care iese de pasti si de craciun sa faca sport! Corect ca baietii trebuie sa abordeze fetele dar poate un tip este mai rusinos (sau in multe cazuri gandeste ca nu il placi"cum ai gandit si u despre el") si tocmai d'asta probabil nu te-a intrebat nimic! Multe prietenii s-ar lega daca fiecare om ar putea fi sincer si sa spuna "cam ce simte si ce vrea" de la o persoana anume pe care o simpatizeaza. SO! Fi tu insuti, nu incerca sa faci pe grozava sau sensibila sa impresionezi...Be you! Bafta si ai grija la ce ore mergi prin parc'uri!
Buna! Nu ai auzit noua moda? Akuma se da fata la baiat! Dar poti sa mai astepti un pic.
Si eu sunt mai baietoasa, si ma inteleg bine cu toti baietii cunoscuti(exceptie: nu sufar fraierii ), si este adevarat, nu ar trebui sa intri tu in vorba cu baiatul, dar daca vezi ca nu el nu face nimic, treci la treaba. In primul rand, vorbeste muult cu el despre muzica, filme blabla., apoi fi de acord cu el de cele mai multe ori...acum, nu stiu cum esti tu, dar eu cand ies cu prietenii si vad ca sta cineva suparat pe acolo, vars ceva pe el, il dobor dupa banca, gasesc eu ceva sa-l scot din starea aia. Sau, daca vreau sa ma bag in seama cu el, gasesc repede ceva: rad de el.
Andrei67y5 întreabă: