Apreciez parerea ta despre ora de religie. Exact la fel consider si eu ca e corect. Este prima data cand intalnesc o astfel de persoana care sa aiba o parere similara cu a mea despre ora de religie, motiv pentru care eu te apreciez(din nou). Daca ai chef de discutii, usa mea e mereu deschisa. Toate bune!
Exista lege prin care religia este obiect optional, faptul ca tu te ai inscris la acest obiect e doar alegerea ta, nu vad de ce te plangi acum
Eu nu m-am inscris nicaieri! Imi pare rau ca ai inteles gresit... A fost alegerea dirigentelui ca toti sa facem religie, nestiind in ce consta aceasta.
Ce am uitat sa mentionez, e faptul ca daca religia ar fi "obiectiv optional", precum spui, atunci de ce se mai dau note?! Jumatate din clasa face religie si ia note, iar cealalta jumatate pleaca acasa?! Nu e logic, imi pare foarte rau ca te contrazic!
Cum adica a fost alegerea dirigintelui? Adica a incalcat legea? Pai reclamatie la inspectorat.
Si hotaraste te... ori va obligat sa faceti, ori doar jumatate de clasa face? Cum e in realitate?
Si e extrem de logic, cine vrea se inscrie cine nu pleaca acasa, chiar nu vad dilema.
Ora in care inveti despre Dumnezeu ar trebui sa fie placuta si sa fie facuta de bunavoie, nu obligatorie si ca o competitie, pe note.Pana la urma, Dumnezeu vrea sa facem acest lucru de placere si nu forteaza pe nimeni.