| David_Raluca_1989 a întrebat:

Nu prea stiu ce e cu chestia aia "religia poate fii optionala in scoli"... Nu spun ca sunt impotriva religie, din contr! Consider ca ora de religie ar trebui sa se desfasoare in stilul unei ore de dirigentie: doar sa discutam, fara note. Eu, si nu numai, dau tezele, evaluarile nationale..etc. iaar maine dau test la religie! Religia nu ar trebui sa fie un stres! nu se poate ca toti elevii, nu doar unii, nu neaparat sa nu mai faca religie, dar macar sa nu mai fie stresati ca in orarul lor apare RELIGIE?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apreciez parerea ta despre ora de religie. Exact la fel consider si eu ca e corect. Este prima data cand intalnesc o astfel de persoana care sa aiba o parere similara cu a mea despre ora de religie, motiv pentru care eu te apreciez(din nou). Daca ai chef de discutii, usa mea e mereu deschisa. Toate bune!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista lege prin care religia este obiect optional, faptul ca tu te ai inscris la acest obiect e doar alegerea ta, nu vad de ce te plangi acum

| David_Raluca_1989 explică (pentru suntserios):

Eu nu m-am inscris nicaieri! Imi pare rau ca ai inteles gresit... A fost alegerea dirigentelui ca toti sa facem religie, nestiind in ce consta aceasta.

| David_Raluca_1989 explică (pentru suntserios):

Ce am uitat sa mentionez, e faptul ca daca religia ar fi "obiectiv optional", precum spui, atunci de ce se mai dau note?! Jumatate din clasa face religie si ia note, iar cealalta jumatate pleaca acasa?! Nu e logic, imi pare foarte rau ca te contrazic!

| suntserios a răspuns (pentru David_Raluca_1989):

Cum adica a fost alegerea dirigintelui? Adica a incalcat legea? Pai reclamatie la inspectorat.

Si hotaraste te... ori va obligat sa faceti, ori doar jumatate de clasa face? Cum e in realitate?

Si e extrem de logic, cine vrea se inscrie cine nu pleaca acasa, chiar nu vad dilema.

| carina20 a răspuns:

Ora in care inveti despre Dumnezeu ar trebui sa fie placuta si sa fie facuta de bunavoie, nu obligatorie si ca o competitie, pe note.Pana la urma, Dumnezeu vrea sa facem acest lucru de placere si nu forteaza pe nimeni.