anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pricep. De ce este considerat Justin Bieber asta "idolul adolescentilor" cand toata generatia are o imensa repulsie fata de el?

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Păi nu ai cunoscut pentru că majoritatea adolescentelor înnebunite după el sunt cele din America. Acolo, nu ştiu dacă ai observat, dar lumea e mai pasivă, nu este aşa de iute la mânie sau revoltată când vine vorba de gusturi şi păreri diferite. Până şi eu sunt rea, recunosc. laughing Un exemplu ar fi răspunsul anterior.

Dacă lumea ar fi mai pasivă şi nu ar mai lua la înjurături orice fan Biberon, ai cunoaşte o grămadă de persoane cărora să le placă. Dar în România n-ai dreptul ăsta, în America e ceva normal, de aceea adolescentelor (chiar şi cele de 16-18 ani - mai necoapte la minte) nu le este ruşine să admită faptul că le place Biber, ca o colegă de-a mea de exemplu care e înnebunită după el, dar nu prea recunoaşte treaba asta de frica că i se comentează sau i se aruncă diverse injurii.

5 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Greşit. Nu este idolul adolescenţilor, ci idolul adolescentelor mucoase. Adică idolul acelor mucoşenii care n-au depăşit încă vârsta de 14 ani.

| betsy a răspuns (pentru Rockart):

Da, sunt perfect de acord cu tine, nu este, dar asa este supranumit, desi eu nu am cunoscut pe nimeni caruia sa ii place si nu stiu de unde "titlul" asta.

| Rockart a răspuns (pentru betsy):

Păi nu ai cunoscut pentru că majoritatea adolescentelor înnebunite după el sunt cele din America. Acolo, nu ştiu dacă ai observat, dar lumea e mai pasivă, nu este aşa de iute la mânie sau revoltată când vine vorba de gusturi şi păreri diferite. Până şi eu sunt rea, recunosc. laughing Un exemplu ar fi răspunsul anterior.

Dacă lumea ar fi mai pasivă şi nu ar mai lua la înjurături orice fan Biberon, ai cunoaşte o grămadă de persoane cărora să le placă. Dar în România n-ai dreptul ăsta, în America e ceva normal, de aceea adolescentelor (chiar şi cele de 16-18 ani - mai necoapte la minte) nu le este ruşine să admită faptul că le place Biber, ca o colegă de-a mea de exemplu care e înnebunită după el, dar nu prea recunoaşte treaba asta de frica că i se comentează sau i se aruncă diverse injurii.

| Roxana121 a răspuns:

Parerea mea ca mai toti adolescentii mor dupa el mai ales fetele, postere prin camera muzicaa lui o asculat mereu..etc...personal nu am nimic cu el(mii indiferent nul ascult nu-mi place nici nul urasc)

| JellyHeartYOU a răspuns:

Eu nu inteleg de ce toti il urasc sad mie imi place Justin dar nu il consider idolulmeu rolling on the floor) si Opheliac are ddreptate pentru cu nu a primit titlul aast ain Romania deci nu e valabil pentru adolescentii nostri kiss)

| JellyHeartYOU a răspuns (pentru JellyHeartYOU):

Scuze pentru greseli laughing m-am grabit.kiss