anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pricep o chestie.De ce manelistii spun : "vai voi spune-i ca nu ascultati manele dar la chefuri va rupeti pe ele" si idiotenii din astea? E o prostie,intr-adevar multi fac asa, aia care asculta si le e si lor rusine cu ce asculta, dar asta nu inseamna ca toti procedeaza asa straight face

Răspuns Câştigător
| passyon22 a răspuns:

Spun asta pentru ca in felul ascesta gandesc,au impresia ca toti sunt la fel de limitati ca si ei:d N-ai cum sa vezi ceva ceea ce nu cunosti, din moment ce ei nu cunosc mai nimic, doar manele si atat e absolut normal:dToti merg pe principiul"daca eu procedez in felul acesta, toti ceilalti procedeaza ca mine"Incet, incet isi largesc si ei cunostintele:d

3 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Majoritatea persoanelor care spun ca nu asculta manele,asculta "fara numar" Eu sincer recunosc ascult manele cateodata (la petreceri,etc), dar, in special ascult rap, persoanele care spun ca nu asculta, dar asculta, au orgoliul cam mare.

| oOSaritaOo a răspuns:

Ba da... nici eu nu pricep, de ce să-ţi fie ruşine cu ceea ce asculţi? Dacă ţie îţi place asta e! NU e vina ta, e vina celor care cântă astfel de chestii. laughing

| Foxyyyy a răspuns:

Spune-ti*