| Rukhsandra a întrebat:

Nu reusesc sa-mi trimit pozele pe care l-am facut cu telefonul in calculator straight face...am samsung pc studio 3 am si cablu dar nu merge sad
si dca imi zice not connected inseamna ca nu e bun calu de date si de aia nu merge? fundita daca ma ajutati straight face

5 răspunsuri:
| cristy_4404 a răspuns:

Buna ti-ai instalat cd de la telefon in calculator? Si se mai poate sa fie si de la windous ori nu e compatibil cu tel ori nu este complet windous, incearca si cu alt telefon sa iti pui ceva de pe calculatorul tau pe el si daca merge atunci poate sa fie de vina cablul de date incearca asa.Succes

| DiMoDi a răspuns:

Asa am patit si eu si tot cu Samsung sad Am fost la reprezentanta si m-au ametit ca telefonul sau bluethut-ul meu nu e compatibil cu nu stiu ce, ca-mi trebuie nu stiu ce minune de soft de pe internet, alea, alea, dar cand am cerut un link ceva, au dat "stiintific" din umeri oh go on
Rezolvarea: am transferat pozele in alt telefon (Nokia) si asa am reusit sa le descarc. big grin

| maria ;x a răspuns:

Sall:*pai poate nu ai instalat cablu de datehappy

| biabianca a răspuns:

La fel am si eu.
pe vechiul meu calculator nu mi-a mers. la fel imi spunea si mie.
dar acum, in cel nou imi merge.
ai aceeasi problema ca a mea straight face
poti sa incerci sa iti cumperi bleutooth la calculator si daca ai si pe tel iti transferi asa ce doresti u.
sper ca te ai ajutat :*.
fundita? puppy dog eyes

| littlepink a răspuns:

Cablu de date e bun happy
asa am patyt si eu la inceput big grin
inseamna ca instalarea nu e bine facuta big grin
instaleaza din nou cablu usb. cu atentye mare de data asta big grin