| Ana-Maria94 a întrebat:

Nu se poate, nu mai vreau zapada o urasc. voi ce parere aveti?

12 răspunsuri:
| angelinthedark a răspuns:

Hei cum indraznesti sa spui ca urasti zapada? Vaii eu o ador, de cand eram mica ma bucuram de fulgii dragalasi de zapadalaughing, lasa ca trece ea, asta e.

| believe a răspuns:

Ce poate fi mai frumos decat o strada alba, luminata de abia, decat 2 suflete care stau alaturi suflindu-si in maini sub ploaia de fulgi.zapada e minunata, pur si simplu trebuie sa privesti viata in placere si vei vedea ca si ninsoarea e un mik miracol! succes

| OanaG a răspuns:

M-am saturat pana peste cap crying Cand credeam ca am scapat de haine groase...si ma pot imbraca mai subtirel...pffffffff "ZAPADA" ~x(

| Anduciu a răspuns:

Sincera sa fiu...Nu am o anume parere despre zapada. Daca ma plang, nu dispare. Daca o iubesc, nu ninge mai mult...

| Victoria a răspuns:

Of, si eu care deja asteptam sa inceapa sa inmugureasca copacii.

| anytha13 a răspuns:

Daaaaa! Eu care credeam ca o sa se incalzeasca ca o sa fie frumosss! Si acum ninge afara! Iahhh! Mi se pare mie sau incepe sa imi fie scarba de zapada?laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tare zapada...si tu sa nu iti mai permiti sa te iei de zapada...ca?

| Ana-Maria94 explică:

Anonim.ca ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ador zapada, imi place f.mult,indiferent de frig sau consecintele frigului iernii, zapada intotdeauna va avea farmecul ei aparte, mai ales de sarbatori.Intotdeauna voi adora iarna, zapada si sarbatorile de iarnahappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din 1985 nu a mai fost o așa iarnă.
Pa, pa.

| nodeerskulls a răspuns:

Mama Natura is bate grav joc de noi. Zapada in Martie straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frateeee si iop o urasc nu o suport ///e naspha nici o data nu ii cand trebuie mi-e dor de zilele de varahee hee

Întrebări similare