| DaW a întrebat:

Nu stiu cat de dragoste si sex e intrebarea dar in fine.

" ea implineste 16 ani as vrea sa-i cumpar 16 trandafiri cum s-ar simti?"

Răspuns Câştigător
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Eu zic ca este un gest foarte frumos, chiar daca este un numar par, fiind atat de multi nu se observa acest lucru si ea isi va da seama ca i-ai luat 16 pentru ca isi sarbatoreste aniversarea de 16 ani, asa ca nu cred ca se va supara. Eu am primit un buchet cu 17 trandafiri de la iubitul meu, atunci cand am implinit 17 ani, dar printre acei 17 trandafiri, s-a numarat si un bobocel foarte mic, eu am apreciat gestul si nu m-am gandit la ironie. Crede-ma va fi asa de impresionata incat nu ii va trece prin cap asemenea ganduri negre. Bafta!

12 răspunsuri:
| lovemeoana a răspuns:

16 e numar cu sot. deci o sa creada ca o iei la misto pentru ca numai la mort se duc flori in numar par. gandeste-te la altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du 1 sau 3, dar numai par se duce la mort cum se zice mai sus. daca i-o place, poate nu o sa zica nimic chiar daca ii duci 16.

| Mussette a răspuns:

17. In niciun caz 16, ca asa se duce la mort.

| DaW explică:

Unele prietene (amici/colege) au primit 16 si au spus ca e un gest frumos.

| VadTot a răspuns:

Stii ce o sa creada? Ca ai dorit doar sa o impresionezi! Crede ma ca o fata de ziua ei..este multumita si cu un simplu trandafir! sau o oarecare flore cadou. smd!

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns:

1.flori in numar par se duc la morti, in numar impar la vii.2. flori multe duc doar oamenii care nu stiu sa se poarte si vor sa epateze (dar nu e cazul tau, nimeni nu se naste invatat).

| DNSK a răspuns:

Ca la a 16-a aniversare

| HueyFreeman a răspuns:

Cine este ea? Sora-ta? Atunci fa ce vrei. O fata care nici nu stie de existenta ta? Atunci o sa te creada un ciumpalac. Prietena ta? Si ea o sa te creada un ciumpalac.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ia-i 17, unul pentru anul frumos ce-l are in fata si, daca e o fire sensibila, va fi incantata.
Sa nu fie de aceeasi culoare, 16 la fel si al 17lea, de o alta culoare.
Bine?
E un gest frumos, generos!

| AlexanderAdrian a răspuns:

16 e numar cu sot, nu se dau flori in numar cu sot. Dar ai o solutie excelenta la indemana. Ia-i 16 trandafiri albi, semn de puritate, si al 17-lea trandafir asezat in mijlocul celorlalti rosu. Plus un ambalaj dichisit si te-ai scos.

| Fatamuntilor a răspuns:

Putini sunt baietii care daruesc flori iubitelor
E buna ideea, orice fata se va simti flatata
Poti sa ii iei 16 trandafiri rosii si unul alb in mijloc.