Incearca sa ii intelegi si tu,daca tu consideri ca esti mai matura fata decat ei,asta inseamna ca tu ii intelegeai de ec sunt asa si nu te mai strofocai,agitai pentur asta. Daca tu te-ai maturizat asta nu nseamna ca si restul trebuie sa se maturizeze acum,fiecare se maturizeaza cand vrea, da incearca sa mai lasi si de la tine, ca oricum daca ai incerca sa le spui sa se maturizeze ei iti vor spune ca de fapt tu nu esti cea matura.Ar trebui sa ii intelegi.
Buna! . sincer, situatia mea este la fel.
de la un timp,ei se cred mari, de si se poart ca si "prescolari". nu stiu cum au ajuns asa.
probabil te maturizezi, adevarat. devi o fata cu un"caracter ca si al ceror mai mari", insa si ei trebuie sa incerce sa inteleaga...ca oadata se maturizeaza si ei.
incearca sa le vorbesti atunci cand se iau de tine, nu te ascunde... zile in fata."dar voi oare cum va purtati.ca si copii de la gradinita".La mine in clasa se bat cu cornurile,merele( gustarea in general), iar cand el spunem (caci mai multe fete au "acel caracter ca si al tau") sa inceteze, se iau de noi.Chiar o data ne-au sugerat sa mergem in alta clasa.ca ei "nu au nevoie de fitosi"
draga mea, ei sunt inca copii, incearca sa-i intelegi...caci si tu ai fost ca ei.
Ar trebui sa lasi de la tine.Eu asa am facut si fac mereu. Altfel nu as fi rezistat atatia ani intr-o clasa de ...nici nu stiu cum sa-i zic.
Te maturizezi!
Eu zic sa nu lasi de la tine, sperand ca vor face si ei la fel. daca pur si simplu nu te simti bine in compania lor, fa tot posibilul sa nu stai cu ei.nu merita!