Incerca sa nu te mai gandesti la suparare... gandeste-te ca totu o sa fie bine...
Adolescenta,bat-o norocul.E perioada formarii propriei personalitati, perioada cand percepi ca dorintele tale nu prea coincid cu realitatea.Cauta o ocupatie care iti place-invata engleza la un nivel superior, alege o lectura, poezie, distreaza-te la piscina.Destinde-te.
La faza cu parintii ma regasesc si eu!
Ma cert cu ei din orice nimicur. Realizez ca sunt prost dar tot eu am gura mai mare. ( Asa e felul nostru, probabil )
Nu cred ca te poate indruma cineva de aici catre un sport anume, faci sportul care iti place tie nu care ti-l dicteaza x si y.
Nu știu ce să zic. Ai avut vreo problemă cu vreun băiat sau ceva? Dacă e așa,înseamnă că probabil îți lipsește persoana aceea,iar dacă nu. pur și simplu ar trebui să încerci lucruri noi care să te facă să te simti bine, să te gândești că a venit vara și trebuie să faci multe lucruri frumoase, în limita lor, cu siguranță. Sper că te-am ajutat, o zi bună!:*
Cred ca este de la plictiseala.Si mie mi s-a intamplat asta, iti va trece cu timpul.
Si eu am simtit asta... eu zic sa incerci sa iti faci un prieten (iubit) dupa o sa vezi ca nu o sa te mai simnti asa singura si fara rost! Mult noroc :*