Asta e pentru ca ai pierdut increderea in amici ai patit ceva care te-a marcat si nu mai vrei sa se repete greseala. Poti sa iti faci o amica si buna decat multe si rele.
Servus @Alinutza! Trebuie să îți impui să ieși din casă chiar dacă nu ai chef, să te plimbi chiar dacă nu-ți arde și nu în ultimul rând să zâmbești. Încearcă să gândești pozitiv, să te bucuri de tot ceea ce ai, pofta vine mâncând, draga mea!
O zi cu zâmbet să ai!
Mda... si eu am problema asta.e bine sa mai iesi si singura sa te plimbi. probabil e de la pubertate.sau poate fi ceva ce te"a marcat.ori dragostea.si eu am problema asta si nu prea ma inveselesc de la o vreme am 13 ani si am baut 2 litrii de vin fara sa stie parintii si m"am simtit foarte bine (dar dupa m"a durut capu groaznic nu incerca eu"s tembela:*pupici sper sa"ti revii iubita :*
Se poate din cauza maturizarii tale daca ai 12-13 ani.Daca nu inseamna ca este cev aemotional care tot deranjeaza de ceva vreme (ca de ex iti place un baita, etc.) sau mai potae fi din cauza fricii s-a intamplat ceva la tine in oras de care iti este frica? acestea ar pute fi motivele... Pupici multi... sper ca te-am ajutat.
Ceva sigur te supara ia tii ceva haine si meri la discoteca si lasa te dusa de val succes