E absolut normal, dragostea adevarata creste de la o zi la alta. Eu sunt casatorita de 3 ani si jumatate si tot mai simt fluturasi la vederea sotului meu. Si de cate ori ii spun sau imi spune "te iubesc" ma emotionez.
Asta inseamna ca esti indragostita, daca si prietenul tau simte la fel e ok.
Te inteleg, indragostito
Si eu am o relatie de 1 an si 4 luni. De fiecare data cand il vad e ca in prima zi... Fluturasii, emotii, nevoia la wc... Si ma simt de parca l-as cunoaste de 1000000 d ani!
Si cand il sarut...=p~ parca ar fi primul sarut...
Sper ca si el te iubeste si te apreciaza la fel!
Iubiti-va mult! Toate cele bune
De ex eu, il cunosc pe iubitul meu din clasa a 5a, dintr-a 6a am fost colegi de banca... dintr-a 8a ne-am "cuplat", iar azi suntem a 11a, deci suntem impreuna de 3 ani si ceva. nu stiu cum sa-ti spun, dar eu inca sunt ff indragostita de el. in fiecare zi astept momentul in care o sa ne intalnim, toata ziua nu fac decat sa ma gandesc la el si tot felul de astfel de lucruri. in unele momente, cand ne sarutam, imi dau lacrimi de fericire, parca nu imi vine sa cred ca este al meu :X. nu cred ca ar trebui sa mai stai sa te intrebi "oare ce o fi cu mine", pentru ca nu e nimic in neregula cu tine, ci pur si simplu sa te bucuri ca ai un prieten care te face in fiecare zi sa te indragostesti de el . practic, esti o norocoasa .