| angelinthedark a întrebat:

Nu stiu ce e mi se intampla, dar parca pe zi ce trece tot mai mult ma indragostesc de prietenul meu, adica nu stiu, de obicei asa e la inceputul relatiei, apoi vine obisnuinta si nu se mai simt acei fluturasi, insa eu sunt tocmai invers, adica pe zi ce trece tot mai emotionata sunt cand il vad, si totusi avem ceva timp de relatie si ne stim de mult timp...si inca ceva, cand il sarut sunt extrem de emotionata, ca si cum l-as saruta mereu pentru prima data, ma pierd toata cand il vad, oare ce o fi cu mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu tine.Ar trebuii sa fi fericita ca sentimentele tale sunt din ce in ce mai profunde pentru ca pare a fi o realtie destul de promitatoare atata timp cat si el te iubeste, insa daca vreo data o sa te raneasca o sa doara destul de rau...

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E absolut normal, dragostea adevarata creste de la o zi la alta. Eu sunt casatorita de 3 ani si jumatate si tot mai simt fluturasi la vederea sotului meu. Si de cate ori ii spun sau imi spune "te iubesc" ma emotionez.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asta inseamna ca esti indragostita, daca si prietenul tau simte la fel e ok.

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Te inteleg, indragostitotongue
Si eu am o relatie de 1 an si 4 luni. De fiecare data cand il vad e ca in prima zi... Fluturasii, emotii, nevoia la wc...laughing Si ma simt de parca l-as cunoaste de 1000000 d ani!happy
Si cand il sarut...=p~ parca ar fi primul sarut...
Sper ca si el te iubeste si te apreciaza la fel!
Iubiti-va mult! Toate cele bunekiss

| emanuelf a răspuns:

Esti indragostita pana peste cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesti foarte multwinking. Nu trebuie nici sa-ti faci griji, nici sa-ti pui astfel de intrebariwinking. Doar bucura-te ca "flacara"nu se stingewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ex eu, il cunosc pe iubitul meu din clasa a 5a, dintr-a 6a am fost colegi de banca... dintr-a 8a ne-am "cuplat", iar azi suntem a 11a, deci suntem impreuna de 3 ani si ceva. nu stiu cum sa-ti spun, dar eu inca sunt ff indragostita de elhappy. in fiecare zi astept momentul in care o sa ne intalnim, toata ziua nu fac decat sa ma gandesc la el si tot felul de astfel de lucruri. in unele momente, cand ne sarutam, imi dau lacrimi de fericire, parca nu imi vine sa cred ca este al meu :X. nu cred ca ar trebui sa mai stai sa te intrebi "oare ce o fi cu mine", pentru ca nu e nimic in neregula cu tine, ci pur si simplu sa te bucuri ca ai un prieten care te face in fiecare zi sa te indragostesti de el happy. practic, esti o norocoasa happy.