Bucurestiul e un oras care ofera multe posibilitati, de aceea., multa lume merge acolo si se creeaza aglomeratie.Are cateva facultati foarte bune, dar nici Timisoara nu este mai prejos. Timisoara este un oras mai linistit, din punct de vedere educational, este cam la fel ca Bucutrestiul (nu exact la fel, in Bucuresti sunt mai multe scoli, licee, facultati, etc.) Eu am stat 4aproape 5 ani in Bucuresti, unde am facut facultatea, a fost foarte ok, o gramada de lucruri de facut in timpul liber, camre ok la camin, a fost foarte frumos. Cu traficul este problema, faceam 10 km in aproape 40 de minute in diminetile de luni era cea mai mare agomeratie, dar nici celelalte zile nu erau mai libere, daca nu te deranjeaza aglomeratie, alege Bucurestiul. Bafta!
Multi aleg Timisoara pentru ca este un oras linistit si le pune studentilor la dispozitie aceleasi posibilitati precum capitala. Eu am ales Bucurestiul pentru ca voi merge la Academia de Politie, dar chiar daca nu as fi urmat drumul asta, tot Bucuresti alegeam. Mi se pare mai interesant, nu ma deranjeaza cu nimic traficul.
Maria_9493 întreabă: