| Dyablooo a întrebat:

Nu stiu ce sa facsad Am avut o relatie de 3 ani si ceva cu o fata si ne-am despartit ca am inselat-o si m-a inselatsad si acum ne-am impacat din nousad ca nu puteam sa stau fara ea numai la ea ma gandeamsad. Dar acum nu stiu ce sa fac is foarte derutat acum ca o am langa mine as sta cu ea nu as sta cu ea nu stiu sad mi sa nu o insel iarsad dar nu stiu ce sa fac ziceti-mi si mie sad plz

9 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Pai de ce sa o inseli? Daca ai zis ca nu puteai sta fara ea si acum sunteti iar impreuna, e perfect. Nu o mai insela si aveti grija sa fiti sinceri, sa comunicati ce va convine si ce nu. Daca vezi ca nu merge, dupa poti face ce vrei, cu cine vrei si cand vrei!

| Dyablooo explică (pentru Ramo80):

Poi nu prea ne intalnim ne intalnim rarsad ca ai ei nu o lasa sa vorbeasca cu mine sad si am incercat sa stau ai de vb d nici cum nu vrea so lase sa vorbeasca cu mine sad si ne intalnim rar si cand ne intalnim stam juma de ora maxim si eu vreau sa ne stam mai mult sa ne intalnim mai des sad si nu de aia nu pot sa stau numai cu ea intelegi?crying

| Ramo80 a răspuns (pentru Dyablooo):

E destul de greu atata timp cat ai ei nu o lasa sa fie cu tine. Cand se baga parintii e dificil. Nu stiu cati ani aveti dar daca credeti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si iubirea voastra poate trece peste orice obstacol, merita sa mai lupti, poate pana la urma parintii ei isi vor schimba parerea si vor fi de acord cu relatia voastra. Poate reusiti cumva sa aveti parte si de intimitate. Vb si cu ea si spune-i ce iti doresti, poate impreuna gasiti o solutie pentru a rezolva si partea asta.

| Dyablooo explică (pentru Ramo80):

Ok mersi mult pentru sfaturi :*

| Ramo80 a răspuns (pentru Dyablooo):

Cu drag!

| 0rlando a răspuns:

Nu știi ce să faci? Păi ai putea să nu o mai înșeli, geniule.

| gabiforstory a răspuns:

O iubesti=RAMAI CU EA SI N-O MAI INSELAstraight face
N-o iubesti=Spune-i asta sau, faci ce vrei dar nu o mai insela, spune-i ca n-o iubesti sau ca numai vreti sa fiti impreuna dar n-o mai insela...

| Dyablooo explică (pentru gabiforstory):

O iubesc sad dar nu pot sa nu o inselsad ne intalnim si prea rar si cand ne intalnim stam juam de ora acolosad ca ai ei nu o lasa sa vorbeasca cu mine am incercat sa stau de vorba cu parinti ei dar nici cum nu vor sa o lase sa vorbeasca cu mine sad si cum am zis sad cand nu sunt cu ea ma gandesc numai la ea sad si cand sunt cu ea nu-i bine iar crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relatie dureaza daca este bazata pe sinceritate si fidelitate, altfel, se distruge complet.Numai bine.