Pai de ce sa o inseli? Daca ai zis ca nu puteai sta fara ea si acum sunteti iar impreuna, e perfect. Nu o mai insela si aveti grija sa fiti sinceri, sa comunicati ce va convine si ce nu. Daca vezi ca nu merge, dupa poti face ce vrei, cu cine vrei si cand vrei!
Poi nu prea ne intalnim ne intalnim rar ca ai ei nu o lasa sa vorbeasca cu mine si am incercat sa stau ai de vb d nici cum nu vrea so lase sa vorbeasca cu mine si ne intalnim rar si cand ne intalnim stam juma de ora maxim si eu vreau sa ne stam mai mult sa ne intalnim mai des si nu de aia nu pot sa stau numai cu ea intelegi?
E destul de greu atata timp cat ai ei nu o lasa sa fie cu tine. Cand se baga parintii e dificil. Nu stiu cati ani aveti dar daca credeti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si iubirea voastra poate trece peste orice obstacol, merita sa mai lupti, poate pana la urma parintii ei isi vor schimba parerea si vor fi de acord cu relatia voastra. Poate reusiti cumva sa aveti parte si de intimitate. Vb si cu ea si spune-i ce iti doresti, poate impreuna gasiti o solutie pentru a rezolva si partea asta.
O iubesti=RAMAI CU EA SI N-O MAI INSELA
N-o iubesti=Spune-i asta sau, faci ce vrei dar nu o mai insela, spune-i ca n-o iubesti sau ca numai vreti sa fiti impreuna dar n-o mai insela...
O iubesc dar nu pot sa nu o insel ne intalnim si prea rar si cand ne intalnim stam juam de ora acolo ca ai ei nu o lasa sa vorbeasca cu mine am incercat sa stau de vorba cu parinti ei dar nici cum nu vor sa o lase sa vorbeasca cu mine si cum am zis cand nu sunt cu ea ma gandesc numai la ea si cand sunt cu ea nu-i bine iar