Parerea mea este ca ar trebui sa'l uiti pe Ion.Sa fi cu Sorin.Sa lasi trecutul in urma si sa traiestii prezentul:*
fundita?
1)nu ne interesaza cum ii cheama
2) poate ca asta e modul lui Ion de a-ti spune sa il lasi in pace
3)poate ca Sorin e un baiat de treaba si te iubeste cu adevarat
4)daca iti asculti inima vei lua decizia potrivita
5)pentru un baiat nu are rost sa te complici atat. daca unul te iubeste si te vrea nu trebuia sa zici "nu" din cauza ca tu placi pe cineva si acel cineva nu te place. iesiti.imprieteniti-va si cine stie poate tu uiti de Ion si Sorin iti va deveni iubit alegerea iti apartine.
PAREREA MEA:. poate sunt mai dura dar spun asta spre binele tau.incearca oare cum sa te folosesti de Sorin (fara sal ranesti sau fara ca el sasi dea seama). fa-o pe iubita indragostita si afectuasa cu sorin in fata lui ion. aici e o chestie pshica la. baieti /barbati//daca vad ca persoana pe acre ei au putut-o avea. sa refugiat in bartele altuia atunci devine orgolios si fara voia lui gelos... pup
Nu prea cred ca Ion merita osteneala.
Poate Sorin te va ajuta sa-l uiti.
nu stiu sigura ce sa zic.
Succes!
Poi u esti singura care iti poate spune ce sa faci. Pt ca ai sa vezi ca orice sfaturi o sa primesti aici. u esti singura care poate decide. de fapt inima ta e singura capabila sa faca asta. incearca sa numai vb cu nici unul. adica. sai uiti. pentru in primul rand esti u apoi sorin si ion. fii atenta i nu te neglija pe u in primul rand. [pentru totusi e vb de persoana ta. deci sper ca te-am putut ajuta.