| Yourss a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, am vorbit cu o fata timp de 7 zile, desi era diferenta de 2ani intre noi chiar ne intelegeam.Dar azi mi-a aratat cum "a vorbit" cu un baiat in care il critica că "n-are bani, e sarac, poarta aceleasi haine, are bwm si atat " iar eu, pentru că m-am simtit prost m-am gândit să-l contactez pe băiat, iar am aflat că ei "erau impreuna" de vreo o luna si ceva, i-am aratat tot ce am vb cu ea, tot ce zicea despre el si mna. Acum nu inteleg 2lucruri, de ce vorbea cu mine chiar daca era intr-o relatie (de care nu stiam) si de ce a decis sa-mi arate pozele cu conversatia lor, oare am reactionat bine ca i-am spus baiatului totul? (ps. acum am ajuns prieteni)

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu trebuia sa iei legatura cu baiatul respectiv, trebuia sa te retragi si atat, din moment ce ea a procedat asa inseamna ca nu ai pierdut nimic.

| sierra1 a răspuns:

"oare am reactionat bine ca i-am spus baiatului totul "?

jalnic!

| dullcat a răspuns:

Ce varste aveti voi? Din moment ce ai pus categoria adolescenti acel baiat conduce masina parintilor sau cum? laughing Nu te mai incurca cu astfel de persoane superficiale care joaca la mai multe maini.