| ...nimeny... a întrebat:

Nu stiu ce sa fac cu actualul meu iubit.
Eu il simpatizam de 3 luni dar el nu stia asta
Un prieten de-al lui stia dar am discutat cu el pentru ca era si prietenul meu si am stabilit sa nu ii spuna nimic... Ceea ce nu a facut [ un prieten adevarat pot spune ]... Dupa ceva timp mi-am dat seama ca si el ma simpatiza pe mine din acelasi moment ...Adica din momentul in care ne-am cunoscut...Au inceput asa zise "saruturi furate".[ el imi fura mie laughing.Ca sa zic asa.] Complimentele.etc...Dupa acele 3 luni m-am hotarat sa fac marele pas indirect, asa ca am vorbit cu acelasi prieten al lui si al meu... L-am intrebat ce sanse as avea cu el adica cu baiatul pe care il simpatizam si a spus ca foarte mari.pentru ca el vorbea de mine in aproape fiecare zi...si parea indragostit.atunci am reactionat cam urat si i-am spus: " Pai tu abia acum imi spui?"...Si i-am spus sa vorbeasca cu el de mine...si sa ii spuna ceva de genu: " Ce ar fi sa te combini cu ea?",,, Exact asta a facut si el a spus: " Pai eu as vrea dar nu sunt sigur ca vrea si ea"... Iar amicul meu i-a spus sa incerce in seara aceea ceva cu mine poate ii iese ceva...In fine.Ne-am "combinat"...Am stat 2 saptamani impreuna pana el a trebuit sa plece in alt judet cu familia pentru c ateva zile...Nici in momentul de fata nu a venit.pentru ca a plecat de 5 zilehee hee... Dar in curand va incepe scoala si cum el este din judet si a venit aici doar in cavanta la o ruda. si eu sunt din localitatea care apartine aceluiasi judet...ne va fi greu sa ne vedem...adica eu nici nu am vorbit cu el sa ii spun direct : " Mai baiatule noi o sa mai fim impreuna dupa ce incepe scoala sau nu?"... dar nu mi-am facut curaj.pentru ca nu stiu cum v-a reactiona...si nu stiu exact ce sa-i spun in ambele situatii.adica daca va fi un refuz sau nu. Sfatuiti-ma voi va rog!

7 răspunsuri:
| Jupiter a răspuns:

Sunt putine sanse sa fie un refuz. Daca refuza, va avea probabil si argumente. Le discutati si trageti concluzii.

| spiritul a răspuns:

Apai, fataaaa. nici tu nu sti ce vrei. pana mai adineaori voiai sa scapi de el si il urai, aqu il iubesti iar.
http://www.TPU.ro/......mi-a-spus/

| spiritul a răspuns:

E bun asa... ii schimbi la 2 luni de obicei?

| ...nimeny... explică:

Heloo...nu ai intzeles nimic Aminadab...oh go on
Prietenul lui doar m-a ajutat sa am o relatzie cu elwinking.cu baiatu` pe care il simpatizam...si cel care mi-a furat saruturile tot baiatu` pe care il simpatizam erawinking

| ...nimeny... explică:

Spiritul...asta e cu totul alta poveste .Alt iubitwinking

| ...nimeny... explică:

Pai pe astia 2 i-am schimbat la 3...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata tu stii ce vrei sau te lasi furata de cine se nimereste? daca nu-i el e prietenul lui. vrei sa-ti spun cate sotii isi inseala sotii cu cei mai buni prieteni? intreaba pe TPU.si-ti voi raspunde si eu.prietenul lui e javra nu prieten iar tu daca ti-a furat un sarut -doua ...cine se aseamana se aduna. dar hai sa-ti dau un sfat; urmeaza-ti setea.