| NoName2934 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac..De ceva timp prietenul meu imi raspunde foarte sec la mesaje si pare ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, s-a întâmplat ca intr-o seara sa devin cam insistenta si stresanta pe baza unui subiect si nu am crezut ca s-a enervat asa tare.Nu vreau sa il pierd dar nici sa par disperata.

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu trebuie sa se enerveze, trebuie sa comunicati daca vreti claritate in relatie, nu da dovada de maturitate daca e in stare din cauza unor neintelegeri sa stea suparat cu zilele fara sa iti dea importanta, se comporta ca un copil mic care ignora, ignoranta nu rezolva problemele doar indeparteaza, nu fi genul care cade in genunchi in fata lui doar sa ii treaca mariei sale supararea.

| dullcat a răspuns:

Daca il pierzi din cauza unui subiect sensibil inseamna ca legatura voastra n-a fost atat de puternica de la bun inceput, mai ales ca sunteti si adolescenti.Ca regula generala in viata, in astfel de momente trebuie sa discutati cu calm, dupa ce a trecut cearta/v-ati spus oful, despre ce simte fiecare si de ce a reactionat asa.Intreaba-l daca mai este suparat pe subiect, deoarece comportamentul pasiv agresiv nu este deloc productiv pentru o relatie.Bafta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ori e foarte suparat pe tine ori nu prea mai e interesat de tine. Spune-i ca va despartiti sau ignora-l si tu si daca nu se schimba nimic, inseamna ca asta a fost doar un pretext sa se desparta de tine