| Yanna88 a întrebat:

Nu știu ce sa fac de ziua mea. Pentru toată lumea cred ca ziua de naștere este o zi așteptata cu drag, însă nu si pentru mine.
Îmi place ca primesc cadouri si cei din jurul meu par sa fie mai atenți cu mine, insa altceva ma terorizează in fiecare an.
Niciodată nu știu ce sa fac de ziua mea, ma simt greu, ma simt presata sa fac ceva anume de ziua mea, lucrul asta ma obosește si mă face sa ma simt incomod. Nu ma pot bucura de ziua mea așa cum mi-as dori.
Mă consider o persoana plictisitoare, am extrem de putini prieteni și doar 2 adevărați.
Nici rude nu prea am,părinții mei nu sunt niciodată acasă de ziua mea și sunt cam singura cu excepția iubitului meu, el este non-stop alături de mine.
Având așa putine persoane in jurul meu nu pot da o petrecere, cred ca nici nu mi-ar plăcea, nici in club nu ma simt bine, acasă dacă chiem câțiva prieteni, ne plictisim.
Este groaznic când aud :ce faci de ziua ta?
Toti cei pe care ii cunosc își fac ziua ieșind seara la club.
De ziua mea mi-ar plăcea ca toată lumea sa ma lase în pace, anul asta a fost unul greu, mi-am pierdut bunica și... vreau sa mănânc ce îmi place cel mai mult, sa văd un film bun și sa dorm. Dar nu pot face asta niciodată.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu-mi place ziua mea laughing) chiar am învățat sa nu o mai bag în seama, e ziua mea, asa și? Dacă pe mine ma mulțumește sa stau eu cu mine în ziua aia, care e problema? Pe mine ma enervează când vin rude la mine și stau cu orele, nici mie nu-mi place sa fac paranghelie în cinstea mea. Îmi plac petrecerile, îmi place sa merg la alții, dar nu sa organizez eu. Nu e nimic, stai liniștită. De ziua ta trebuie sa faci ceva pentru tine, ceva ce te bucura, ce-ți aduce liniște și buna dispoziție nu sa-i faci pe alții sa se simtă bine. Eu imediat am majoratul și ma gândesc sa plec într-o excursie în Italia o săptămână. E pentru mine, asta ma face fericita, ce contează ca alții au chef sa bea și sa mănânce pe spatele meu de ziua mea. Fii egoista de ziua ta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba poti sa faci asta daca iti doresti. Petreceti ziua cu prietenul tau, comanda mancarea preferata, uitati-va impreuna la un film si bucurati-va de timpul petrecut impreuna. Nu trebuie sa te stresezi atata pentru o intrebare, spune exact ce-ti doresti.

| kirida a răspuns:

De ce nu iei o pauza si te bucuri de viata? Mergi cu iubitul tau la cinema si apoi la pizza. Bucura te. Nu conteaza de cat de multe persoane sunt in jurul tau, conteaza cat de bune sunt. Degeaba ai 50 de prieteni daca ei nu sunt langa tine.