anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac eu sunt la comert si in clasa asta sunt doar baieti mai mari ca mine si fete mai mari si isi cam bat joc de mine (eu sunt singurul din satul meu pe profilul respectiv) nici nu ma striga pe nume... Mas transfera din sem 2 la eco ca acolo mai sunt 2 din satul meu (eram foarte buni prieteni in gimnaziu cu ei. dar neam cam distantat) sau la profesionala la alt liceu unde mai am 2 prietene tot din satul meu cu care ma inteleg ff bine da parca as vrea sa fac un liceu ca na eu cu munca grea nu ma prea inteleg... asa ca ziceti voi cear trebui sa fac? ( fetele la cam toti din liceul lor le zic ca o sa fiu si eu cu ele in clasa din sem 2) si acolo undes ele is mai multi din astia cu anturaj rau. batausi ( ele sunt tot la comert doar ca la profesionala)

1 răspuns:
| DeeYa7 a răspuns:

Nu te ingrijora din cauza "anturajului rau". Avand in vedere faptul ca la scoala la care esti acum, esti luat de " Fraier". Asa am fost si eu, si am preferat sa ma mut. La fel, aveam prietene acolo si era un anturaj prost si imi era frica ca o sa fie mai rau decat la prima scoala, dar din contra. A fost mai bine, si nu mai eram singura. Mi-am facut prieten fix in acel "anturaj prost" Pe care il consideram eu, a mers totul perfect.