Din moment ce nu face niciun efort sa vorbeasca cu tine, cred ca stii si tu raspunsul
Nu tii atta la el, ai atitudinea asta fiindca ti se pare de neajuns, cu cat un lucru e mai greu de obtinut, cu atat il vrei mai mult. N-ai cum sa tii atat la un om cand tu nici nu-l cunosti, iti plange orgoliu ca stii ca n-ai sanse la el, atata tot.
Nu a fost întotdeauna așa. Nu toți străbunicii noștri au trăit astfel sentimentul de iubire. Dar la un moment dat, un cuplu stabil făcea ca viața și educația unui urmaș să depindă de asta.
Din acel moment iubire însemna să ne concentrăm asupra unei singure persoane. Pentru asta suntem programați. Dta trăiești cel mai intens acest sentiment. Dta ai și darul să poți exprima în scris ceea ce simți.
Ca să îl faci să simtă și el la fel, ar fi bine să îi comunici asta.
De exemplu să îi scrii exact mesajul de mai sus.
Ohh...
Uite, admirabile cuvinte la adresa lui, dar nu e chiar asa. E posibil sa traiesti o iluzie. Daca ar fi reciproc, ar fi intr-adevar iubire. Ce zici tu, cu fericirea lui deasupra celei personale... da, asta inseamna iubire, dar eu cred ca tu folosesti doar niste expresii pompoase care nu reflecta concret ce simti tu.
Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui si lui chestiile astea. Da, daca te refuza, s-a dus si prietenia. Dar, in acest moment, prietenia asta iti face mult rau si nu va rezulta in nimic, decat suferinta si amagire.
Poate el e timid, sau timid cu subiectul, asa ca va trebui sa faci tu primul/ primii chiar pasi.
Daca incerci, se poate sa esuezi. Daca nu incerci, ai esuat deja. Cum zice Uzzi: "Poti sa lupti si sa pierzi, sau sa pierzi oricum, asa ca da-le sa sara!"
Te-as ajuta mai mult daca mi-ai spune ce varsta aveti. Poti sa-mi zici si in privat, daca preferi.
Retrage-te o perioada din viața lui. Nu îl mai căuta. Stai la distanta de el. Fii indiferenta cu el, chiar daca tu știi ce se petrece în interiorul tau. Va fi greu. Daca te place, va observa distanțarea și lipsa ta. Te va căuta el.
Trebuie sa fi pregătită însă și să accepți decizia lui, pentru că el s-ar putea sa te vadă într-adevăr doar ca pe o prietenă și nimic mai mult.
Eu aveam impresia ca ai copiat de undeva tot textul ce l-ai scris, esti foarte romantica.Intr-adevar se vede ca ai o obsesie pentru acel baiat.Dar fii un pic realista, se pare ca tu plutesti pe un norisor si nu vrei sa cobori pe pamant.Ca sa-l pui la incercare pe Fat-Frumosul ala,fii subtila si cere-i niste sfaturi de exemplu, un ajutor la lectii(asta daca esti eleva) sau pur si simplu il rogi sa mearga cu tine sa faci piata, ori te prefaci ca esti foarte suparata si nu are cine sa fie langa tine, nu are cine sa-ti asculte durerile, uite asa, prefa-te ca nu ai pe nimeni apropiat si atunci vei vedea daca merita sa te mai gandesti asa mult la el.Baietii adevarati sunt foarte mandri daca se simt importanti pentru cineva, asa ca incearca sa vezi ce iese din povestea asta.Succes!
Mai exista și persoane care își exprima sentimentele într-un mod mai profund. Nu am copiat nimic de nicăieri. Am scris totul din inima. Știu ca nu e chiar ok sa ma gândesc atâta la el și sa îmi pese atât de mult când el nu îmi arata ca ii pasa. Probabil ca nu o face. Nu știu. Încerc sa mi l scot din cap pentru ca nu cred ca avem șanse, dar nu pot. Când îl vad, tot efortul de a mi-l scoate din cap e în zadar. Ma îndrăgostesc iar și iar, de fiecare data tot mai mult. Realizez ca el nu simte la fel, vad asta din comportamentul lui. Nu îmi arata ca ii pasa. Nu își face timp pentru mine. Nu depune efort pentru a petrece timp cu mine sau a vorbi. Nu ma întreaba des cum ma simt. Cu toate astea, nu mi l pot scoate din cap.