| Baiattt a întrebat:

Nu stiu ce sa fac in viata asta, asa mi-o urasc sad.De cand am fost mic nu m-am distrat deloc in viata asta, mai mult am stat izolat ( adica in loc sa ma duc la petreceri, afara cu prietenii etc eu am stat in casa la calculator sau tv...).Si acum stiu dc... pentru ca ma consideram sa zicem un ratat care nu era capabil de ex sa cucereasca o fata frumoasa, sa faca fata greutatilor, etc. Acuma am ajuns la critica, asa de mult imi pare rau ca nu mi-am trait la maxim viata ca imi vine sa ma arunc acum de pe un pod pentru timpu pierdut degeaba.
Acuma vreau sa imi iau inima in dinti si sa fac toate lucrurile posibile ca sa fiu fericit si implinit si sa nu mai fiu timid si sa scot negativitatea asta din mine.

Dar nu inteleg dupa atata suferinta, dupa atatia ani pierduti in care puteam face ceva, imi vine si sa ma omor dar si de asta mi-e frica si nu inteleg dc nu RISC sa imi traiesc viata asa cum vreau eu, chiar daca ma fac de ras in unele situatii si nu o sa stiu cum sa ies din ele. Asa mi-e frica sa risc si nu inteleg dc.Am prea multa gandire negativa in mine sad.Tot cand vreau sa fac ceva imi zic (mai bine nu fa ca te faci de ras si ce o sa faci atuncea?).

Cateva sfaturi va rog? ca in fiecare zi imi zic RISCA RISCA RISCA cui ii pasa ca te faci de ras, traiesteti VIATAAAA FA CEVAAA, ai 1 singura viata... si tot degeaba, tot nu pot sa risc SI NU INTELEG DC sad.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ti-ai trait viata in alt mod si asta nu e motiv sa-ti para rau, daca ieseai la chef toata ziua poate te mai bateai cu unu sau te alegeai cu moartea deoarece prietenul repede devine dusman cand e la un pahar sau ii vine scleroza la cap. Singur mai bine e nu ai de-a face cu nimeni si ocupatie exista intotdeauna.

| mona a răspuns:

Fi mai optimist

| valentingb a răspuns:

Sigur nu am scris eu asta? happy pentru ca imi pare totul atat de cunoscut. Nu trebuie sa iti asumi ORICE risc, pe asta ai nimerit-o. Treaba e ca nu stii ce merita riscul,si ce nu. Ia-ti riscuri tot mai mari,pana cand atingi o limita peste care nu vrei sa treci. De fapt nici nu trebuie sa risti,important e sa te distrezi, unii se distreaza dansand,altii mancand, altii privind. Tu cum te distrezi? Fa-ti prieteni ca tine,care nu judeca, mai mergi la un bar, mai saruta o fata,doua, amandouahappy Nu o sa poti sa iesi din cutiuta ta asa dintr-o data, esti constient de asta,si nici nu ai sa te omori acum cand abia ai inteles ce inseamna viata. Trebuie sa ai un prieten, un var, un cunoscut,ceva mai nebun, mergi cu el oriunde merge el,invata de la el, asta e anturajul. Daca el rade de tine, razi si tu de el. Banii vin, intr-un fel sau altul. Pana si Obama a fumat iarba in facultate, deci nu-ti fa griji, vei sti cand sa te opresti, ai asta in sange. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai: o fata care sa te iubeasca. Bafta!

| buburuza2007 a răspuns:

Nu ai deloc incredere in tine,cine nu risca nu castiga,viata este frumoasa daca stii s-o traiesti,nu te mai gandi atat,numai lua totul atat de serios,mai lasa negativismul asta,bucurate de fiecare clipa din viata ta,indiferent ce faci,ca e bine,ca e rau,e viata ta,ti-o traiesti asa cum vrei tu,daca gresesti tu platesti,izolarea nu te ajuta la nimic,la un moment dat trebuie sa iesi din carapacea ta si sa dai piept cu lumea,daca n-o faci acum,mai incolo s-ar putea sa fie prea tarziu,ai incredere in tine, si lasa gandirea la o parte, numai lua viata asa in serios, pentru ca asa te va lua si ea pe tine, succes

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la,, daca voi esua,, sau,, daca ma voi face de ras,,! Cum zici si tu, ai doar o viata si nu merita sa o irosesti. Fa ce crezi tu! Nu te mai gandi ca nu vei reusii... gandeste-te ca in viata fiecare are esecuri si reusite. Succes in continuare! Traieste-ti viata!

| RoxanaCC a răspuns:

Buna, poate parea deplasat raspunsul meu dar..in primul rand te-as sfatui sa mergi la un pshiholog. NU trebuie sa asculti vorbele celor din jur "daca mergi la pshiholog esti nebun". Se pare ca esti foarte calculat, nu iei decizii fara sa te gandesti de 10 ori. E posibil ca in trecut sa ti se fi intamplat ceva si in subconstientul tau sa blochezi acea amintire si sa te comporti asa. Oricum in alta ordine de idei:pofta vine mancand, gandirea pozitiva atrage lucruri pozitive