| Adina23442 a întrebat:

Nu știu ce sa fac, jur, cred ca am ajuns în situația în care am ajuns sa ma urasc pe mine, urăsc felul în care arat, nu știu cum sa-mi cresc încrederea în mine. Cred ca o sa ajung sa ma izolez de toată lumea dacă nu rezolv problema asta...

11 răspunsuri:
| LikeARollingStone a răspuns:

Buna!
Toti avem lucruri bune, cu siguranta ai si tu. Gaseste-le! Daca nu iti place ceva la tine si poti sa faci o schimbare, fa-o! Daca nu poti schimba ceea ce esti, invata sa te iubesti asa cum esti. Ti-o spun din proprie experienta si eu eram asa, crede-ma defectele mele sunt foarte vizibile...dar asta sunt eu. Si pe langa aceste defecte am si o suta de lucruri bune.
Citeste, iesi afara la plimbare, vorbeste cu o prietena sau cu mama ta. Nu mereu va fi asa...lucrurile se imbunatatesc.
Mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te rogi mai mult. Psalmul 50 si rugaciunea Tatal nostru. Fa plimbari in aer curat prin parc sau gradina. Nu te mai agita atat pentru ca nu ai de ce. Sunt persoane cu probleme adevarate, probleme grave de sanatate si nu se dau de ceasul mortii ca vai doamne nu arat nu stiu cum. Trebuie sa te placi tu in primul rand pe tine. Daca nu te placi cum o sa te placa altii? Cauta ajutor spiritual in rugaciune. Psaltirea ajuta foarte mult. Cauta sa nu stai inchisa in casa pentru ca din lipsa ocupatiei iti vin tot felul de idei despre cum esti.

| anamaria82726 a răspuns:

Asta este o problema prin care trec multi adolescenti.
Si eu am trecut prin asta in clasa a 7 a cand aveam 75 de kg. Partea care ma enerva cel mai mult era ca toate sfaturile pe care le primeam erau sa invat sa am incredere in mine, sa nu mai iau in seama ca rautati mi se zic etc. Dar pur si simplu era prea greu sa fac asta. Lor le era usor sa zica fiindca nu erau in situatia mea.
Asa ca am decis sa slabesc. Alta metoda nu aveam. Nu mai stiam ce sa fac. Daca nu imi place mie cum arat, cui sa ii placa? Si da, am reusit si acum am incredere in mine.
Eu zic ca pentru inceput trebuie sa te gandesti cum ai vrea tu sa arati. Ce inseamna frumos pentru tine. Lucreaza la fizicul tau. Stii tu ce este mai bine pentru tine, fizic vorbind.
Pe mine m-a ajutat foarte mult si cand mi-am facut multi prieteni noi prin intermediul voluntariatului. Asta ajuta foarte mult. Sa intalnesti persoane de calitate si sa vezi ca nu esti judecat si esti la fel ca toti ceilalti.

| Adina23442 explică (pentru anamaria82726):

Mulțumesc mult dar nu la corp e problema nu-mi place fata mea nu s mulțumită deloc...

| anamaria82726 a răspuns (pentru Adina23442):

Pai cum am zis, probabil nu iti plac unele trasaturi ale tale. Nici mie nu imi plac toate ale mele. Chiar am avut mari complexe. Dar pur si simplu mi-am dat seama ca arat ca un om normal, toti suntem la fel. In plus, sigur esti frumoasa

| Dana1999 a răspuns:

Si eu trec prin aceeași situație. Scrie mi daca vrei

| mdc98 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.