| WalterWhite a întrebat:

Nu stiu ce sa fac! Nu mai rezist, de multe ori ma gandesc sa ma sinucid, nu imi place acasa si nici cu parintii mei, imi place la verisoara mea si la unchiul si matusa mea (dependent!). Si cateodata nu ma lasa parintii sa merg la ei si nu prea pot sa merg numai in wekeend si in vacante si dorm la ei. Ei stau cam la 7-9 minute de mers pe jos de la mine de acasa. nu stiu ce sa fac, ma doare inima si sufar tot ma consoleza ca o sa merg maine si tot asa... Dar nu mai pot asa. Cand sunt cu ei nimic nu mai conteaza si timpul trece repede. Ma tot rog sa fim impreuna. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te sinucizi? Ai dat de ceva ce nu iti place si imediat te gandesti la sinucidere. Asta e gandire de lasi,asa ca incearca sa gandesti realist. Explica-le clar parintilor tai ce nu-ti convine si poate se schimba ceva. Daca nu,spune-le ca te simti bine la unchiul si matusa ta, ca-i iubesti si vrei sa stai cu ei. Capul sus, asta nu e motiv de sinucidere, asa ca nu dramatiza. Bafta!

1 răspuns:
| LoVePiNk1998 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai cu calm si spune-le cum te simti tu defapt...si incearca sa le spui sa te lase la ei ca acolo te simti mai bine ca acasa