| extasydoll a întrebat:

Nu stiu ce sa fac sa mi fac suvite sau sa mi pun extensii? si cam cat costa extensiile?

5 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Eu am o şuviţă, dar acum mă gândesc că ar fi fost mai bine cu extensie. O extensie naturală costă cam 100 de lei, iar cele false, din păr fals, costă între 10 şi 40 de lei.Eu îţi recomand extensiile pentru că poţi alege mărimea şi poţi să le dai jos, însă cu şuviţele e mai greu. Uite, la şuviţe poţi să alegi culoarea, forma, lăţimea iar la extensii: culoare, mărime, formă, lăţime, naturale sau false. Îţi poţi da seama de aici ce este mai convenabil, eu aş zice că extensiile. Ei bine, în cele din urmă, există şuviţe care se pot da jos, dar curoarea iniţială nu mai e aceaşi orice ai face, deşi nu se vede.Succes!

| Just kidding a răspuns:

Depinde de extensii, daca iti ei din par natural, consta aprox. 100 lei, eu mi-am luat cu 40 de lei dar nu din par natural. Ti-as recomanda extensiile big grin

| Pisycutza_8903 a răspuns:

Daca ti neaparat sa-ti pui extensii, trebuie sa stii ce vrei, adica cat de lungi, ce culoare...si sa stii ca unele suvite nu se prind bine, am o prietena care e bruneta cu parul ondulat, si are suvite blonde care sunt drepte. Se vede oribil! O singura data le-a purtat

Pe de alta pare poti si sa te vopsesti, dar ai grije, ca daca nu-ti place 2 luni tot trebuie sa stai cu ele. Incearca prima data cu nuantator, sau sprei

Succes! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde ce fel de suvite vrei, cat de late, ce fel de par ai. Decoloratul arde parul si il face mai dificil de aranjat (in special daca e ondulat sau cret natural), iar extensiile de par natural costa destul de mult. Cele din par natural (care sunt folosite pentru "alungire") pentru tot capul pot ajunge si la 10 milioane (bine, acum depinde de lungime, de salon, poti gasi si mai ieftin), iar cele din par artificial se vad urat in par.

parerea mea este ca daca ai parul scurt sau mediu si obisnuiesti sa te tunzi des (astfel iti vei regenera parul), ai putea incerca sa te decolorezi. Daca ai parul lung si frumos, mai bine renunti sau iti asumi riscul de a avea un par ars si neascultator. Or, daca iti permiti, poti incerca extensiile de par natural, desigur. Sa ne anunti ce decizie ai luat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine suvite, dai mai multi bani pe extensii.
Iti poti face suvite cu nuantator.