Bună.
Sunt atâtea de făcut în timpul verii, la țară. Nu știu cum de te plictisești.
Pa, pa.
Ai auzit vreodata de munca? Nu imi vine sa cred daca esti de la tara cum de nu te pune sa faci treaba in gospodarie, asa cand o sa ai barbat si te vede ca stai la calculator toata ziua te arunca din casa lui.
Fa-ti prieteni, distreaza-te cu iei incerca sa nu mai stai asa mult pe pc du-te sa te plimbi si inceraca sa faci lucruri iesite din comun
Eu te inteleg. Chiar daca sunt din Bucuresti, 2 luni pe an vin si eu sa stau la tara. Daca nu as avea prieteni, cred ca as muri de plicitiseala. Dar macar e bine ca ai internet. Poti sa vezi filme online, sa asculti muzica.Fa ceea ce iti place, danseaza, urmareste coregrafii pana inveti si tu miscarile.Citeste,asa vei avea destule subiecte de discutat. Fa sport, mergi cu bicicleta, chestii de genul.Descopera lucrurile care iti plac Sper ca te-am putut ajuta
Draga @T101, viata nu se rezuma numai la munca, ok? Consider ca nimeni nu e in masura sa judece viata altuia deoarece nu stie ce se alfa in ea. Da, as fi considerat raspunsul tau o parere, dar nu un repros!
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: