Amuzant.
Incearca sa nu te mai gandesti atata la ea, umple-ti timpul si mintea cu alte lucruri, cum ar fi scoala, prieteni, plimbari etc.
O sa vezi ca daca nu te mai gandesti la ea nu o sa mai fi innebunit dupa ea, asa cum zici.
Fiecare avem o vedeta preferata dar sincer... una mai frum nu ti-ai gasit si u?
Este ceva trecator...
insa incearca sa privesti altfel lucrurile, gandeste-te ca a muncit mult si a dat dovada de mult devotament ca sa ajunga la acest nivel... incearca si incearca apoi reuseste sa iti alegi un scop in viata o pasiune ceva, si sa vrei sa fii cea mai buna. asta este partea frumoasa in a avea un idol
si apoi este si productiv, te maturizeaza
Si chiar nu stiu de ce ai pus intrebarea asta?! Crezi ca te putem ajuta cu ceva? nu te mai uita pe disney si o ve-i uita cu timpu
Probabil esti si mic de varsta daca te uiti la disney si lumea nu prea intelege ce ti se inampla, si critica.Ai grija cu asta.Eu am patit-o rau de tot. M-am indragostit de o vedeta.Si nu e bine deloc.Bine eu am fost o norocoasa, l-am si cunoscut, am vb, pupici, alea alea:X. Dar scapa de obsesia asta cat mai poti.Pana nu e prea tarziu!
Si eu am patit la fel cu o vedeta dar o sa vazi ca cu timpul nu o sa mai fi 'obsedat' de ea asa cum spui tu. Gandeste-te din ce in ce mai putin la ea si ocupa-ti timpul cu alte activitati. vei vedea ca cu timpul iti va trece si 'obsesia' asta!
Simpluuu întreabă: