Nu se uita usor un an de relatie.trebuie sa fii constienta de faptul ca fata aia mai exista acolo undeva in sufletul lui, si asta nu e motiv de frica pentru tine.ci din contra, arata-i ca il poti face sa te iubeasca cu adevarat.ca esti fata potrivita pentru el.
si nu mai plange, suferinta asta nu isi are locul acum, atata timp cat el vrea sa va impacati, se comporta frumos cu tine, bucura-te de asta, nu mai gandi negativ, deschide-te si tu si nu mai fi nepasatoare.
nu te mai gandi c-o fi c-o pati.il iubesti? il vrei langa tine? pai atunci nu are sens sa suferi si sa iti faci 1000ganduri.arata-i cum esti tu de fapt si ce simti pentru el.
Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera
vrednic, iti va indrepta ea cursul!
Asteapta!
Cauta pe cineva care nu e chiar parsiv.
eu cel putin asa fac.Nu grabi pe nimeni si nu il lasa sa te grabeasca. Daca sa intampla asa ceva paraseste-l sau macar spune-i certa-l daca te iubeste o sa inteleaga.
ubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind(in loc sa te sarute). Care te saruta pe frunte.Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA.Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit.Care in prezenta prietenilor te ia de mana.Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu
Cam asa merge treaba:Xeu zic daca chiar tine la tine, si tu la fel, impacativa
Sincer eu cred ca da. Viata este plina de dezamgairi, esecuri, regrete, dar asta nu trebuie sa te impiedice sa traiesit totul la maxim. Aratati sentimentele adevarate, nu conteaza daca o sa va despartiti sau nu. Esti prea pesimista nu mai gandi la viitor, gandeste-te acum pe moment, bucurate de momentele pe care le petreceti acum.
Ai incredere in tine si fii mereu tu:X. Succes
Pai daca ti la el ca adevarat ar trebui sa ii areti akest lukru...ne merita sa stai separati unul de altul daca va iubiti... diskuta ca el mai mult despre relatia voastra