anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac... uite cum incepe...sunt cu un baiat de 1 an si ceva... dupa ce am venit de la mare era cam schimbat nu stiu in ce fel... dar totusi se simtea o raceala din partea lui...aseara mi-a spus prietenul lui cel mai bun k ma inseala...cu alta :-( si azi dim i-am trim un msg in care i-am spus ca sa ma uite k si-a batut joc d relatia noastra ...chestii...si tot zicea k nu-i adev... mi-au spus multi prieteni de ai lui k ma inseala ...nu stiu ce sa mai cred...ca vor sa ne desparta sau spun adevarul? a ramas sa vorbim mai tarziu... k sai sp de unde am aflat ...aram asa nervoasa si i-am spus adio... ma gandesc sa-i dau msg diseara...cu de ce a facut-o...sau... poate ma mintit ala... dar nu vreau sai arat k sunt disperata...si de aia va intreb pe voi... ce ati face... vreau cate mai multe rasp...va rog...nu as vrea sa ma despart de el dar nici sa fiu luata de proasta...rasp va rog

3 răspunsuri:
| cristina4love a răspuns:

Fiind de 1 an si ceva probabil a intrat in realitie obisnuinta. Tu lipsind ceva timp cat ai fost la mare probabil s-a racit putin relatia...Nu te avnta prea mult in luarea unei decizii aceea de ai spune "adio" pentru ca s`ar putea sa regreti. Vorbeste cu el si lamuriti situatia. Ii spui ce ai aflat si il intrebi sincer:
daca este adevarat, atc va despartiti amiabil si fiecare isi vede de drumul lui. Poate prietenii lui ti-au facut o farsa sau stiu eu ce. Discutati, nu vi se intampla nimic daca lamuriti lucrururile. Te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa indepartat. e perfect normal ai lipsit cv timp [probabil ] si el nu stie daca thu ai fost cuminte sau nu la mare laughing eh sti cum e la mare se intampla multewinking
Daca tea inselat inseamna ca se simtzea singur fara tine
Dar nu trebuie sa crezi orbeste in prietenii lui fara sa ii dai o sansawinking
Deci vb cu el si spune-i ce simti pentru el, ca toate cuvintele acelea au fost din teama sa nu-l pierzi
xoxo
by zui

| Stef_1270 a răspuns:

Vorbeste cu el..Deschide tu o discutie mai srioasa..arata ca iti pasa si ca il iubesti dupa poti sa vorbesti si cu prietenii lui