Bhu daca tipu` s-a racit asa dintr-o data inseamna ca s-a plictisit sau a cunoscut pe altcineva. Eu zic sa nu il mai cauti ca o sa te ia de fraiera Mai bine ia-l tu de fraier. ca poate asa e
Ai putea sa il faci sa inteleaga cat de important esti pentru el.
Ai putea sa ii scrii un mesaj asemanator :
'' Buna. stii am stat mult si m-am gandit la un viitor impreuna... am observat ca in preajma ta ma simt in siguranta.si acest lucru ma face fericita.
Nu stiu ce s-a intamplat in ultima perioada.de ce ne-am racit unul fata de celalalt. a fost asa frumos. ar fi pacat sa se termine acest vis frumos asa de brusc
Crede`ma ca te iubesc cu adevarat. nu pot sa vad un nou inceput dar cu alte personaje.
Haide sa ne intalnim undeva. sa vedem ce putem salva din aceasta relatie.
''.
Cu siguranta vei avea alte idei geniale pentru un mesaj.
Baftaa` :*
Pai bine, da' de cand nu-ti mai da mesaje? Daca nu-ti mai da de 2-3 zile atunci... nu te agita prea mult. Ce sa zic... parerea mea e ca ar trebui sa il inviti undeva in oras, la un suc, sa fie ca un "examen" pentru el intalnirea voastra. Il iei usor, fara sa fi prea directa, si vezi si tu daca te mai vrea sau nu in preajma lui. Spune-i ca tii la el, ca nu vrei sa fi ranita, ca nu vrei sa-ti faci sperante pentru un viitor care sa-l includa si pe el daca nu e posibil asa ceva. Bafta! sa ne spui cum a fost.
Hmm. sa inteleg ca acest tip asteapta ceva din partea ta. a avut atatea ocazii si le-a. evitat sau ratat, nu ma decid. insa arata-i UN DEGET de interes. pentru ca. daca te vei agita prea mult, parerea mea. vei suferi. sau vei fii dezamagita. daca este the most popular guy, poate ii este teama sa nu-si compromita asa zisa reputatie. so, incearca sa-i arati ca nu esti genul de fata care sa il venereze, gen cum sunt fanele jonas brothers . arata-i un strop de interes si un semn de intrebare. daca el continua asa, mergi mai departe. someday. rolurile se schimba, si vei avea o oarecare satisfactie. hugz >
Credeti`ma ca am facut multe lucruri sa-i arat ca imi place de el, si cred ca si stie asta nu pot sa spun ca este cel mai frumos baiat si ca il vor toate fetele, doar este cunoscut. offf... ce situatie