| sweetalinutza a întrebat:

! Nu stiu ce sa mai cred! Il cunosc din vedere de vreun an, stiam cu cine umbla, nimic deosebit, nu ma interesa nimic de el.Pana cand intr-o zi am intrat pe el pe mess sa-i spun ca imi place cum il prinde culoarea turcoaz ( asa fusese imbracat la scoala) neasteptata am fost cand am vazut ca era destul de sociabil, eu crezand ca e un baiat arogant mai ales pentru ca este cunoscut. Mai vbeam noi pe mess, nu foarte mult, incepuse sa`mi dea buna la scoala, se uita pe geam dupa mine cand eram in curtea scolii.eu faceam antrenamente la handbal si aveam mereu la status cand eram acolo. intr-o seara a venit special sa ma vada, dar noi eram la vestiar sa bem apa si a crezut ca am terminat. mi-a dat mesaj, eu nestiind numarul, banuiam cine e, am vbit toata seara prin mesaje.ne intelegeam superbine.Cand sora lui a facut 20 de ani m`a chemat la ziua ei, la el la vila.Am stat pe un sezlong amandoi la intuneric departe de restul, ne uitam la stele, vbeam.nu a incercat nimic si nici eu.

o fata ma pusese sa-i fac poze pacolo, si el m`a luat de mana sa scapam de ea, si ne-am dus la subsol unde era bezna si ma tinea in brate, pana a intrat si aia si ne-a intrerupt. apoi ne-am dus, mi-a aratat interiorul casei, am mers in camera lui sa`mi arate poze, stateam la el in bratze, la fel, nimic mai mult.

mai era odata tot la el acasa cu prietenii, jucau poker, erau si parintii acasaa, m`a chemat si pe mine, m`am dus, f grijuliu era sa am unde sa stau, la fel si mama lui, le zicea la prieteni ca i`a venit norocul, adica eu.

A mai fost odata, la maj unei fete la padure, era obosit si a vrut sa plece. a zis sa ma duc cu el acasaa, m`am dus, am stat in pat la tv ( pat de o pers) amandoi. tot asa, n`a incercat nimicstraight face a fost sa faca dus, venise doar in blugi, mirosea asa bine:X

am chiulit si impreuna, am mers la un suc, l-a platit el, ma chema peste tot.

acum nu`mi mai da mesaje, s`a cam racit, Ce este in mintea lui straight face? ce a avut de gand? ce l-a facut sa se schimbe asa. sunt f disperata

2 răspunsuri:
| ☁miss εïзutterfly☂ a răspuns:

Intrebarea nr 1: are deja iubita?
2 : e genu care umbla cu o fata pentru putin timp pentru ca zice ca se plictiseste repede?
Ar fi de folos sa dai inform astea...

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Din cate ai scris tu aici se observa ca interesul tau e mare pentru el.Chiar daca nu se poate spune ca e dragoste, iubire, ceva e.Eu stau si ma intreb un lucru. Daca tie iti place mult compania lui, de ce nu ii dai de inteles asta? Nu zic sa ii spui ca ai vrea sa fi cu el, desi ar fi si asta o varianta dar intervine orgoliu ala, cum sa ii spui tu asa ceva etc. Dar sa ii dai de inteles asta se poate.Nu astepta, da si tu de la tine, nu te considera superioara si astepta ca de la el sa vina orice lucru. Poate nu e tipul de baiat care cum vede o fata langa el gata vrea sa fie cu ea. Poate e mai calculat si de ce nu mai matur. O relatie se bazeaza pe sinceritate si sa nu uitam ca sunteti egali.Si tu si el. O discutie matura ar rezolva problema.Doar o parere.Bafta!