| girls24 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai cred,imi place de un baiat,iar el in unele momente imi da de inteles ca si el ma place(de exemplu:vine langa mine,se uita cateva minute in ochii mei,are o anumita timiditate cand vorbim si ma priveste in ochii,ma face sa rad).Spuneti-mi si voi oare ma place sau nu,sincer chiar nu stiu ce sa mai cred, eu il plac. Funda la cel mai amanuntit raspuns. happy

Răspuns Câştigător
| DeaaRko a răspuns:

Du-te si vorbeste cu el, anul trecut si mie mi-a placut foarte mult de un baiat si nu stiam ce sa fac sau daca e reciproc si uneorii se purta de parca eram impreuna adica ma lua in brate si ma ducea in brate la el in clasa si elteorii parca nici nu ma cunostea..insa mi-a fost frica sa ii spun ce simt si am aflat dupa aia ca el vorbea despre mine la prietenii lui, spunea ca sunt draguta, amuzanta, frumoasa...si acuma imi pare rau ca nu am facut atunci ce trebuie. Nu fa si tu aceiasi greseala ca mine te rog.du-te si spune-i ce simti pana nu e prea tarziu ca apoi ai sa regreti..si daca te refuza, macar ai incercat si poti trece la alt baiat desi e mai greu

| PinkTerror a răspuns (pentru DeaaRko):

Awww...

Imi pare rau ca ai trecut prin asta.

Dar vezi tu, nu te gandi ca a fost prea tarziu, gandeste-te ca el nu a fost decis. Daca vroia ceva serios putea sa iti zica, putea sa faca ceva in privinta asta.;)

| DeaaRko a răspuns (pentru PinkTerror):

Ai dreptate...,, totul cu un scop" insa mai ales la momentele acelea m-am gandit foarte mult la ce s-ar putea intampla...

| PinkTerror a răspuns (pentru DeaaRko):

Stiu cum e. Si acum ma intreb unde ar fi viata mea daca as fi procedat in anumite situatii altfel. Dar nu poti lasa gandurile astea sa te doboare. foloseste-le ca o lectie pentru viitor.winking

Have fun,

4 răspunsuri:
| AlexxMari23 a răspuns:

Pai si la mine e cam asa dar si eu sunt in acelasi dubiu,cred ca te place dar fa ce am facut si eu,pune-o pe cea mai buna prietena a ta sa intre in discutie cu el sau pe alt cineva si sa il intrebe ce crede despre tine, nu sa ii spuna daca te place pentru ca asa ar iesi prea in evidenta, la mine a functionat, de fapt mie mi-au spus mai multi prieteni, poate merge aceasta metoda, sper ca te-am ajutat.