| 202 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac sad
acum aproape 1 luna baiatul pe care il iubesc si il iubeam cel mai mult a plecat in IRLANDA el stia ca il iubesc si el ma iubea. facusem 1 luan de cand nu mai eram impreuna iar el avea prietena si eu prieten mereu imi zicea ca sunt sora lui si eu il tratam ca pe fratele meu de ex atunci cand ne intalneam nu il lasam sa ma sarute nimic decat vorbeam si ne uitam unu la altu dar de la penultima noastra intalnire l.am sarutat si m.am retras imediat dar el a continuat sa ma sarute a fost de vis!
nust ce sa fac nu mai stiu nimic de el si inca il iubesc! am jurat ca nu o sa ma mai cuplez cu nici un baiat dar nu vreau nici sa fiu o maicuta sad

voi ce spuneti? sad

1 răspuns:
| Monica a răspuns:

In situatia asta sunt si eu.Singura diferenta este ca noi implinisem 8 luni. Da si eu am jurat acelasi lucru.Nu e bine. E normal faptul ca inca simti ceva pentru el, ceva puternic, dar timpul va rezolva totul.Acum nu isi da seama de ceea ce a pierdut.Mai tarziu, isiva da seama insa va fi mult prea tarziu[presupun]. Asa sunt majoritatea care fac lucrul asta. El a incercat dupa cum ai mentionat mai sus, sa aiba o noua relatie.Incearca si tu.Nu trebuie sa juri asemenea lucruri.Ca nu mai vrei sa te combini cu nimeni.Gandeste-te mai bine.Doar asa poti sa-l uiti.Altfel,nu vei reusii.Si chiar daca acum e greu, e mult mai bine sa te combini cu altul si il vei uita.Stiu ca nu iti doresti asta [oarecum] asa am fost si eu dar e spre binele tau.Nu merita sa suferi dupa el.In timp ce respectivul se distreaza, ti se pare corect ca tu sa stai si sa suferi?! Profita de viata blushing