anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Ajutati-ma va rog
In fiecare zi cand vin de la scoala, imi gasesc mama intr'o stare foarte neobisnuita deoarece consuma foarte mult alcool. Nu ma intrebati " daca am vorbit cu ea, daca am incercat sa vb, daca am intrebat-o blaaa blaa" Scuzati-ma darstraight face imi este si rusine sa scriu. Dar numai suport. In fiecare dimineata ma cert cu ea, intelege numai ce vrea nu ma lasa sa termin ce am inceput sa vorbesc si mereu imi vb f vulgar.Se culca se trezeste dp ceva ore si nu`si mai aduce aminte tot ce a facut. Ma ia in brate zice ca-i pare rau etc. Si ziua urmatoare din nou aceeasi poveste.Vin de la scoala si de la antrenamente obosita, stresata, nervoasastraight face probabil nu luati in serios. Dar nu numai adultii au "probleme" sau multe altele pe cap.Mentionez ca parintii mei sunt despartiti. nu mai stiu nimic de tatal meu... in fine De la un timp trece un baiat pe strada mea si eu mai stau de vb cu el. Fratele meu spune glume proaste cum ca eu a-si sta cu el, dar nu e adevarat deloc. iar el se duce la mama si ii spune. Mama m-ai bea putin si vine la mine. si iar se ia de mine. in fiecare dimineata plec plangand la scoala. Cand vin gasesc cum am lasat. Bunica mea a murit. cel putin ea ma intelegea si ii vorbea mai dur si se potolea. Bunicul meu lucreaza si nu are timp de mine, incerc sa-i spun, vorbeste cu ea Dar a2a zi e aceeasi poveste ridicola. Mereu plang. Ea mereu imi zice ceva gen " Cand stai cu baiatu ala numai plangi" va da-ti seama oare cum ma simt eu cand imi vorbeste asa? Oare chiar merit asta? Cateodata imi vine sa ma inchid si sa plang pana mor. Sau pur si simplu sa ma omor. Dar in gand imi repet " Dumnezeu mi-a dat viata, El mi`o i-a!". Va rog ajutati-ma Funda

Răspuns Câştigător
| Shaiiiiiiiii a răspuns:

Si eu am parinti despartit dar inca tin legatura intr-e ei nu stiu ce sa-ti sp incearca sai arunki bautura vorbestei, sau pur si simplu vino decat seara acasa incearca sa-i spui bunicului taw poate o convinge bafta!straight face

1 răspuns:
| Buttrefly a răspuns:

Imi pare foarte rau de tine! Sa stii ca toti avem probleme. Inteleg ca e foarte greu pentru tine.Incearca sa ii spui bunicului tau sa o convinga pe mama ta sa nu mai puna mana pe bauturi alcoolice.Sau incearca sa vb cu mama ta si spune-i sa te inteleaga sa se puna in locul tau sa vada cum e. Sa nu faci prostia de a te omori pentru ca ai o viata si trebuie sa te bucuri de ea.
Sper ca te-am ajutat cu ceva.

Pwp. Succes si multa sanatate. love strucklove strucklove struckhappy