| mmerisor a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, dar tot sunt obsedată de telefon si imi pierd din timpul meu pentru examen.
De fiecare data când lucrez incerc sa il las deoparte, am pana și aplicații pentru asta dar renunt rapid, e ca un fel de adicție chiar nu știu ce sa mai fac si trebuie sa ma opresc ca sa iau nota buna la examen, dar atunci când nu il am nu am motivație sa lucrez. Imi poate da cineva niste sfaturi pentru motivatie? Chiar imi doresc dar nu pot.:/

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca nu esti suficient d ematura sa intelegi ca viata, viitorul si cariera ta depind ede examenul ala nu de joaca cu telefonul, ca altfel nu ai mai sta ca un copilas mic cu jucaria in mana.
Inchide telefonul si da-l mamei sa-l tina si sa ti-l dea seara, inainte sa te cucli, numai jumatate de ora.
Asta ca ajutor la invatat, daca esti prea imatura ca sa poti sa decizi singura.

| Violleta2022 a răspuns:

O alta varianta sa scapi de obsesia aia, este sa SPARGI telefonul, si in felul asta nu mai ai pe ce sa pierzi vremea inutil, avand suficient timp sa inveti ca sa iei examenul de capacitate.

| wishuweremine2 a răspuns:

Inveti 10-15 minute, pe urma iei pauza 5 minute, si tot asa.
In timp ce inveti, lasi telefonul pe mod avion / nu deranja.
(personal am folosit metoda asta, si functioneaza)

Pe termen lung, ar trebui sa incerci sa te dezobisnuiesti de telefon, macar cat sa nu te mai uiti din 5 in 5 minute in el.