anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac de la un timp nu mai suport pe nimeni...pe cine credeam ca tine la mine nu tine, de la un timp nu stiu cei cu mine incep sa plang fara motiv.va rag ajutati-ma cu niste sfaturi!

Răspuns Câştigător
| TeManancCuNutella a răspuns:

Stai linistita, si eu cam patesc la fel, prietenii care credeau ca imi sunt prieteni, s-a dovedit ca cand am nevoie d ei, nu sunt acolo, doar cateva persoane p care le iubesc enooorm! love struck
Si si eu plang fara motiv, de exemplu cand vorbesc cu cineva, imi vine sa plang happy.
Deci stai linistita nu esti singura big grin.
Sper ca te.am ajutat!
Bye kiss

5 răspunsuri:
| AndreeaCojo a răspuns:

Nu-mi spune, cineva ti-a furat prietenii?

| simona3272 a răspuns:

NU mi-a furat nimeni doar ca ei de la un timp nu mai vorbesc cu mine ma ocolesc si nu stiu dc

| AndreeaCojo a răspuns:

Probabil i-ai suparat cu ceva...

| Gesara a răspuns:

Ok depresie ori sindromul postnatal

| ROB3RT89 a răspuns:

Astea sunt niste chesti pe care nu ar trebui sa le pui la suflet,asta daca esti o fire mai sensibila! De ce nu mai suporti pe nimeni? Lume rea/parsiva/invidioasa vei intalni toata viata,cu cat pui mai multe la suflet o sa te deprimi mai mult! Incearca sa nu te mai gandesti la asta, fi optmista si ai sa vezi ce frumoasa e viatahappyDaca prieteni te ocolesc, procedeza si tu la fel.Nu merita sa discuti cu astfel de persoane, si mai ales sa fi suparata din cauza lor! Daca simnti devoia de a vorbi cu cineva, am corespondenta deschisahappy