La 22 de ani îți poți găsi cu ușurință un loc de muncă oriunde în Europa. Caz rezolvat.
De scris e usor. E greu fara nici un ajutor sa pleci asa.
Cauti nimeni nu zice ca e usor, trebuie sa faci ceva doar nu se cearta toatã ziua si tu stai intr-un colt nefacând nimic.
Vezi ce pasiuni ai si urmeazale.
Incearca sa depasesti aceasta situatie oribila din viata ta, incearca sa te integrezi in lume usor, nu mai lua in seama certurile parintilor tai stiu ca nu este usor pentru ca si eu am avut un prieten care trecea tot prin asta si statea mereu intr-un colt cand ieseam pe afara si nu vreia sa comunice cu nimic, dar nu s-a dat batut si a fost mereu optimist in partea asta, incearca si tu sa te incurajezi mereu si sa faci fata celor mai grele momente din viata ta. Mult succes!
Daca-mi zici ca te cheama si Ionut... direct illuminati confirmed! )
Exact aceeasi varsta o am si eu si aceeasi problema o am si eu, doar ca la mine se mai adauga si cateva traume din copilarie, in fine.
Daca ai intrat aici sa cauti ajutor...ai cam gresit locul, locul tau este la psiholog nu aici.
Tocmai pentru că vrei să fii singur, te-ai gândit să încerci să te descurci singur fără să mai ai treaba cu ei?