Buna naspa situatie.Eu zic asa, il chemi afara, si ii spui cam asa:
-Auzi, uite, vreau sa iti zic ceva, dar sa nu te superi de rog eu mult!
-El raspunde
-Te-as ruga mult de tot, dar sa nu o iei in nume de rau, dar nu prea imi place ca ma suni atata si ca imi trimiti atatea measaje(dar pe un ton cat mai normal), dar vreau sa fim amici in continuare, esti un prieten bun, dar nu imi place de tine ca prieten, doar ca amic, si asa as vrea sa ramanem. Sper ca m-ai putut intelege, si sa nu o iei in nume de rau, te rog!
-El raspunde
Si atunci daca intelege ii spui"Multumesc ca ai putut intelege", si il imbratisezi(doar daca vrei)
Sper ca ti-am putut fi de ajutor
Ii spui cu frumosul sa nu iti mai trimita atatea mesaje, sau iti schimbi numarul si nu il mai dai.Pana la urma e o limita in a fi amic cu cineva si a-l pisa la cap cu orice porcarie
Pai ii spui ori pe mess ori in fata:Uite am cateva motive clare care ma fac sa cred ca tu iti doresti ceva mai mult decat o prietenie cu mine, si anume mesajele pe care mi le trimiti in fiecare zi, faptul ca te tii dupa mine, ceea ce vreau eu sa-ti spun e ca eu nu-mi doresc sa stric prietenia care o am cu tine, tzin la tine ca la un amic si nimic mai mult. Sper sa ma intelegi
Tiai raspuns singura la intrebare - Citez :"ma inteleg bine cu el ca amici si chiar vreau sa ramanem doar amici chiar nu imi place de el si nu mi'l imaginez ca fiind prietenul meu"
Bafta
Si pe mine ma sacaia intra 5-a un baiat si stii ce s-a intamplat? un coleg a inceput in pauza "Ionut o place pe eliza, Ionut o place pe eliza" eu sunt eliza baiatul care ma enerveaza e Ionut atunci am spus"Eliza nu-l place pe Ionut, Eliza nu-l place pe Ionut. Elizei ii place de unu dintra 8-a, Elizei ii place de unu dintra 8-a "de atunci am scapat de el. si chiar nu l-am mintit