Ai 13 ani si ea stie ca in ziua de azi, o cam luati razna de la varste prea mici.
Pe undeva are dreptate ca face asta.
Inseamna ca esti mica, poate exagereaza cateodata pentru ca ai nevoie de intimitatea ta, dar arata-i si ca nu ai nimic de ascuns, scoate parola cat esti acasa cu ea sa vada ca ai doar conversatii cu fetele si nu e nimic suspect.
Din pacate totul omul NU sta pe telefon, doar cei obsedati si asta nu este sanatos, fiindca iti afecteaza ochii si creierul.
mama ta ar trebuiis a-ti limiteze accesul la telefon si sa-ti permita maxim 30 minute pe zi, sa stai pe telefon ca sa nu ai probleme de sanatate si apoi, ai destul de invatat si facut teme la scoala, ca sa pierzi timpul inutil si nici sa mai ai atatia nervi fara motiv.
Vad ca ai doar 13 anisori, deci esti o fetita mica care tebuei sa puna mana serios pe carte nu sa stea pe telefon si nici sa comunice cu baietii, ca esti mult prea mica pentru acest lucru.
Asculat de mama ta si mai lasa nervii, ca nu-i normal un copilas atat de mic sa aiba hachite si nervi.
Tristut ca nu ai mai rezolvat nimic de la ultima intrebare. Daca mama ta a fost plecata e de inteles ca simte acum nevoia sa te controleze si pentru perioada aia in care a lipsit.Mama mea de asemenea a mers la lucru in alta tara, cand eram mica, mai multi ani, insa in perioada adolescentei am fost sincera cu ea si a lasat-o mai moale, in niciun caz nu s-a ajuns la situatia in care sa imi verifice telefonul sau alte lucruri destul de extreme.Usa de la camera pentru ce sa fie deschisa? Esti sigura ca nu ai mai facut tu si alte lucruri care sa declanseze, implicit sa inrautateasca atitudinea ei? Le poti spune prietenilor ca mama ta e control freak, vor intelege. Eventual stabilesti un emoji pe care sa-l pui cand vine ea, ca nimeni sa nu mai sune sau sa trimita mesaje atunci.
Nu ma lasa cu usa inchisa cand am telefonul cu mine..nu am facut nimic care sa declanseze toata chestia asta, asa e ea
"în 27 Ianuarie | NoName2934 explică:
Nu ma lasa cu usa inchisa cand am telefonul cu mine..nu am facut nimic care sa declanseze toata chestia asta, asa e ea"
Bine face mama ta, macar atat lucru sa auda ce vorbesti tu cu prietenele, ca esti smechera si vad ca te dai la baieti de la anisorii astia.
croissant întreabă: