| alexa19 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai facsadnici acum nu am reusit sa trec peste despartirea de prietenul meusad, sunt 2 saptamani de cand ne-am despartit si eu tot nu mi-am revenitsad
Mereu ma gandesc la el, amintirile cu el mi le amintesc mereusad
Nu pot sa sterg pozele cu el, nici id lui, parca ceva nu ma lasasad
Nu ma pot impaca cu ideea ca numai sunt cu elsad si ca nu voi mai fi niciodatasad
El a pus punct relatiei pe motiv ca nu potrivim si ca este mai bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui, l-au mai intrebat prieteni de ai nostri daca vrea sa se impace cu mine si au spus ca numai vreasad
El sta fata in fata cu blocul meu si il vad zilniccrying, cum sa reusesc sa il uit?
Persoana care imi era mereu alaturi m-a lasat singura exact cand aveam ceea mai mare nevoie de elcrying
Ce pot sa mai fac in continuare?sad
Credeti ca este bine daca as mai vorbi cu el sa il mai intreb daca ne mai impacam, s-au sa las totul asa?sadvoi ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Offsaddar sincer cum crezi ca vei putea sa il uiti daca inca nu ai reusit sa stergi poze cu el,mesaje,id lui etc? asa nu vei reusi sa il uiti niciodata,toate aceste lucruri de la el te vor impiedica sa il uiti si tie iti vei face mult mai mult rau.
Incearca sa nu te mai gandesti la el,atunci cand vezi ca iti amintesti de el gaseste o activitate repede, s-au iesi pe afara, suna o prietena si vorbeste cu ea si asa iti va mai trece.
Trebuie sa ai si tu vointa si ambitie ca sa il uiti...este greu si doare,nu a spus nimeni asta,te inteleg perfect si chiar imi pare rau pentru tine dar nu ai ce sa facisad,trebuie sa te resemnezi si sa treci peste,fiecare din noi pateste asta,dar ce sa facem? mergem mai departe oricat de mult ne-ar durea.
Asa ca incearca sa ii stergi tot ce este legat de el, sa nu te mai gandesti asa mult la el, trateaza-l cu indiferenta si mergi mai departe oricat ti-ar fi de greu.
Te pup si ai grija de tinehappy

3 răspunsuri:
| Corinnààà a răspuns:

Uite.totul se intampla cu un scop asa ca nu dispera. Ce nu te omoara te face mai puternic.

| nicoletabubu a răspuns:

Fii mai nepasatoare, fa-l gelos dar daca nici asa nu merge ce-l mai bine ar fi sa renunti daca el nu mai vrea sa se impace cu tine...

| Error01 a răspuns:

.incearca sa il faci gelos si sa pari mai nepasatoare adica el daca te vede ca suferi se poate impaca cu tine doar ca sa isi bata joc de tine in rest as spune sa iti gasesti cat mai repede un alt baiat ca sa nu mai sueri dupa el si sa incerci sa fi mai nepasatoare si mai optimista