| 12789 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, nu pot avea un prieten bun, toti sunt pe interes si ma mint, si sunt foarte prefacuti. strang foarte multe in suflet si nu stiu ce sa fac. cine imi poate da un sfat?

5 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pentru inceput incearca sa nu mai pui nimic la suflet, sa nu te mai afecteze nimic happy, incearca sa cunosti o persoana mai bine, pe un timp mai indelungat inainte sa ii dai increderea, sinceritatea si iubirea ta happy. in ziua de azi rar mai gasesti un prieten bun, si pan` la urma si ala te paraseste, dupa parerea mea cei mai buni prieteni sunt parintii, ei nu te indeamna la rau, ei te iubesc neconditionat, ei nu sunt pe interes, ei nu te barfesc, ei nu te tradeaza si multe altele happy Bafta happy

| AlleSss a răspuns:

Heiii!
Mai bine ramai fara prieteni "buni" pentru o vreme.sad
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii adevarati se gasesc foarte greu in zilele noastre, insa sunt sigur ca exista cineva care tine cu adevarat la tine, trebuie doar sa intalnesti acele persoane. Cel mai bun prieten iti este familia. Nu mai gandi negativ, o sa soseasca si prietenii adevarati.

| AleexNC a răspuns:

Trebuie sa fie printre toti prefacutii unul niste prieteni adevarati, nu fi negativist/a trebuie doar sa gasesti pe cei care tin cu adevarat la tine si pe restul sa-i uiti.

| NoNameInAction a răspuns:

Alege-ti toti prietenii dupa preferintele tale.