Ua` ua` ua` stai putin, calmeaza`te, cum sa te urasca toti? familia mai ales nu are cum sa te urasca, poate ai tu impresia asta, dar e imposibil sa te urasca, asa cred si eu cate odata, dar nu trebuyie sa te gandesti la moarte! toata lumea trece prin astfel de pase, crede`ma ca o sa treaca si perioada asta, incearca sa gandesti pozitiv, sa te comporti dragut cu cei din jur, asa si ei isi vor schimba comportamentul. si faza cu moartea, nici sa nu te gandesti, e o PROSTIE! nu merita sa iti strici o viata care poate dure mult mai mult pentru ca ai impresia ca esti in plus, fiecare om are locul lui pe pamant si nu e nimeni in plus! crede`ma ca o sa treaca totul si o sa se termine cu bine si iti vei gasi locul. nu fa vreo prostie. nu merita!
Welcom' to family
Ar trebui sa gasesti un prieten care sa te sprijine daca nu te poti sprijini singura si sa incepi sa iti croiesti drum in viata fara sa iti pese de ceilalti.Nu ar trebui sa ai ganduri sinucigase.Chestia cu familia...sincer o am si eu, dar nu lasa asta sa te opreasca.Gaseste-ti un scop stabil si incearca sa-l indeplinesti.Perechea va aparea mai tarziu si va veti sprijini reciproc.Gandeste-te ca veti avea familie si ca vei face tot posibilul sa iti cresti copii cum nu au facut-o parintii tai.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Te inteleg perfect de fapt am un film care se potriveste perfect cu ceea ce spui,s-ar putea sa te ajute. nu imi dau seama care este problema ta, probabil faci ceva care te deprima. Tine minte, noi suntem vinovati pentru felu in care ne simtim.Sunt pe pamantul acesta adevarati ghinionisti care nu au maini, picioare si totusi se bucura la maxim de viata. Cauta sa te intorci catre inocenta. Spiritul te poate face sa zambesti si in cele mai critice momente.
Nu este adevarat : si familia ma uareste din momednt ce imi zic ca nu sunt buna de nimic si ca ar fi mai bine sa plec si sa ii las in pace si imi spun multe lucruri urate
croissant întreabă: