| Vlad4658 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac, stau dupa curul unei fete de 3 saptamani, de obicei nu fac asa ceva, dar mi s-a pus pata pe ea,,,, e frumoasa, e cuminte, s-a despartit de fostul acum 1 luna, nu mai are treaba cu el. Are 16 ani, eu 18 cls, e trista mereu, lucreaza ca sa aiba banii ei, e ocupata mereu si in astea 3 sap am vazut-o de 2 ori, raspunde greu la msj, intra rar pe wapp si cand o prind la telefon, e trista,, imi spune ca sunt cel mai minunat baiat din lume, ca sunt un suflet minunat si ca nu merita sa stau dupa ea. Dar m-am indragostit de ea si stie asta... vreau sa ies sa ii iau un trandafir etc, maybe a kiss asa prin surprindere,, chiar nu stiu ce sa mai fac. Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| IoanaRoman09 a răspuns:

Bate fierul cat e cald : ))

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu as insista pentru ca mai mult ma stresez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia s-a despartit de fostul ei, probabil sufera si o sa ii ia ceva sa treaca peste, nu e o idee buna sa fiti impreuna acum

| munteanuionvictor a răspuns:

E bine să continui relația. Eu cred că ai șanse destul de mari să reușești. O floare e un gest potrivit pentru următoarea întâlnire. Trebuie să ai răbdare cu ea, să nu o suni prea des, deoarece o să creadă că te grăbești.

| darrio2007 a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Asta ti se pare tie o relatie?

| munteanuionvictor a răspuns (pentru darrio2007):

Da,bineînțeles. E o relație foarte frumoasă.

| darrio2007 a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Nu ma mira că vă lasă fetele cu ochii in soare, pe unii, ca pe niste fraieri.
El acum incearca sa-si faca o relatie cu ea.
Of, of!

| urprettynomatterwhat a răspuns:

Ai grija daca ai 18 ani iar ea 16. Cat despre ea, eu zic sa nu iti bati mult capul, daca nu prea iti raspunde la mesaje si e trista cand o prinzi la telefon, atunci...din cate spui tu nu pare sa te placa inapoi, tu daca vrei incearca cu un trandafir da... daca nu iti iese, nu mai sta sad