Este cat se poate de simplu. el si-a pierdut incredere in tine.
poate ca ii dai si tu motive, poate ca acest lucru a venit de la sine. cert este ca increderea este una di bazele unei relatii. daca nu aveti incerdere unu in celalt nu ati facut nimic.relatia nu va functiona, iar tu te vei chiui degeaba fortand ceva de care esti costienta ca la un moment dat se va sfarsi.
poate ca intr-adevar vrea sa va despartit, dar nu vrea sa ti-o spuna direct asa ca te forteaza, indrect sa te desparti tu de el.
eu zi ca asta ar fi cel mai bine.sa va despartiti.stiu ca doare pentru ca suntetii de aproape un an impreuna, dar daca nu vei faceti acest pas acum, mai tarziu va durea si mai tare. ia totul ca pe o experenta in plus, ca pe ceva din care ai invatat.rupe legatura cu el si asa, in timp, iti va trece si dragostea pe care o simti pentru el.cred ca e timpul sa mergi mai departe, sa pui punct si sa o iei de la capat.
Pai poate fi si ceea ce crezi tu o varianta.Multe nu poti face mai ales daca nu sunteti unul langa celalat. Dar in astfel de situatii increderea trebuie sa primeze. Ii dai motive sa creada ca il inseli sau il minti? Daca nu poarta o discutie serioasa cu el in care sa ii aduci argumente necesare prin care sa ii dovedesti ca nu are de ce sa aiba indoieli.Increderea primeaza in orice relatie mai ales cand exista distanta. Spune-i exact ce ai spus aici ca il iubesti mult si ca nu vrei sa il pierzi si intreaba-l sincer ce vrea el pur si simplu.Bafta!
Evita sa stai pana seara traziu afara, sa frecventezi discotacile, stai mai tot timpul pe acasaa, si asigura-l de increderea ta si prin fapte, sa nu-i zici ca stai de vb cu nu stiu cine, etc, cand vb cu el sa nu fie baieti prin preajma carora sa li se auda vocea, ca nici ti nu ti-ar conveni sa auzi voci de fete in jurukl lui atunci cand vb cu el, am trecut si eu prin asta, si desi al meu imi zicea ca pot sa iei la disco a 2-a zi era suparat se comporta altfel si iti zic din greselile mele ceea ce trebuie sa faci, pa pa
Buna,
Daca iti zic ca ar fi bine sa comunicati mai mult...at mi-ai spune ca ai comunicat de naiba ti s-au dus toti euroii dp cartela sau literele dp tastarura asa ca iti spun altceva mai explica-i pentru ultima oara ca il iubesti si ca nu il tradezi, daca e nevoie si programul tau din ziua respectiva si daca va continua intreaba-l ce dubii are? ce anume il framanta? si daca va continua cu geloziile sa se duca naiba , scuze de expresie, ca ai nevoie si u de linistea ta. Daca incredere nu e relatia respectiva se duce pe apa sambetei.
si eu sunt plecat dar nu imi da motive sa fiu suparat pe ea sau ca ma inseala isi vede de treaba ei si pana acum dar daca vrei sa rezolvi ceva asteapta pana vine acasa si vorbesti cu el atunci despre tot pentru prin tel iti da papuci daca te certi cu el ai rabdare:*fi si u un pic mai indiferenta si el o sa fie care are grija de tine
pa
Mai, probabil el tine intr. un fel la tine dar ar trebui sa aiba incredere in tine mai ales ca si tu ai incredere in el
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: